Milyen a bak férfiak? Tapasztalatok?
Három Hónapja vagyok együtt egy 24 éves bak sráccal, még igencsak az elején járunk. :)) Kíváncsi vagyok akinek szintén bak a párja, ők tényleg ennyire zárkózottak? Nehezen mutatják ki érzéseiket?
Az én barátom makacs, szereti ha úgy történnek a dolgok ahogy ő kitalalja. De nem erőszakoskodó. Udvarias, lovagias, figyelmes. Ugyanakkor néha olyan megközelíthetetlen. Erősnek mutatja magát, ritkán engedi el magát teljesen. Fokozatosan nyílik meg. Kimondja amit gondol, sosem hazudik mondjuk ez a fajta szókimondó stílus néha bántó is tud lenni. De sosem hazudna, a hűség fontos neki.
Azt látom hogy neki idő kell az érzéseknek. És nehéz átlátni mit érez :)) tettekkel azért mutatja de szavakkal nehezebben. Ritkán.
Akinek volt dolga bak pasival és hasonlóan zárkózott volt, mennyi időbe telt míg feloldódott teljesen? Ha sikerült egyáltalán feloldani:))
Bak fiúk is írhatnak magukról. :)
Bak vagyok és kifejezetten nem értek egyet azzal a mondattal, hogy "sosem hazudik", mindenki hazudik még önmagának is olykor. Nem létezik ember, aki ne hazudna. :P
Tulajdonságaim:
Önző
Goromba
Magjátszó
Negatív
Nemtörődő
Érzéketlen
..... ^......
......^......
Természetesen ez felszínes álca. Mi Bakok szeretünk olyan drakkos magányos farkast játszani...és mikor nyílunk meg? Lássuk csak...Tavasszal, de Nyárral már teljesen nyíltak vagyunk, viszont Ősszel elhervadunk. Mellesleg van köztük olyan, aki Télen is nyílt, nade annak szamuráj aszcendense van.
A párom bak,lassan 3 éve vagyunk együtt,és 2 éve össze is költöztünk,úgyhogy már kialakult köztünk a kölcsönös bizalom,de ez nem volt mindig így :D kapcsolat elején tényleg kissé zárkózott volt,viszont minél többet találkoztunk,annál jobban nyitott felém,pár hónap alatt tisztán fel enged a jég.. Namost az én párom nemigazán hűséges tipus az biztos.. Előttem rengeteg lánnyal játszott,kihasználta őket,viszont tudom,ha megszeret,akkor nem kell félni ilyesmitől,mert a tűzbe tenné a kezét azokért,akiket szeret,és soha nem bántana meg :D ebből kifolyólag nagyon féltékeny is,fél a konkurenciától,az olyanoktól,mint jómaga :D Romantikus tipus,sokkaljobban szereti az összebújós,lazulós estéket,mint a bulizást. Sokszor meglep apró,figyelmes ajándékokkal. Rettentően céltudatos,akaratos,türelmetlen és ha valamit a fejébe vesz,annak úgy kell lennie méghozzá mihamarabb :D Maximalista,ha elkezd valamit,azt be is fejezi,méghozzá a legjobbat kihozva belőle. A nagyobb döntéseket együtt hozzuk meg,de ha valami nem úgy alakul,ahogy elképzeli,hisztizik egyet,duzzog egy órácskát,aztán ha belátja,hogy igazad van,akkor azt elismeri,és úgy tesz,mintha mi sem történt volna :D
Hát.. Hirtelenjében így ennyit tudok mondani,amit én tapasztaltam egy bak pasival kapcsolatban :)
Nagyapám, nagybátyám bak. Teljes mértékben igazak rájuk a fent felsorolt dolgok.
Én is bak vagyok, csak én nő. De szinte rám is igaz mindegyik.
Nagyapám és nagyim(rák) közel 50 évig voltak házasok, a halál választotta el őket. Nagyapám sosem csalta meg nagyimat, hűvös ember volt, nem mindenkinek mutatta ki az érzéseit, de amit kimutatott, az őszinte volt, és tiszta. Nagybátyám viszont magányos farkas. Nem nyílik meg senkinek, és érzéketlennek gondolják, pedig egyébként nem az.
Tapasztalatom:
Barátnőm mesél valakiről: nagydumás, nagyképű, vad (ne ijedjek meg - de amilyen szende vagyok "megesz reggelire"). Igazi központi figurának írta le a srácot. Vagy nem is tudom. Igazából olyannak képzeltem el előre, mint egy Nyilast vagy Skorpiót. A Mérleg is bejátszott.
Első benyomás: "Ahh de jóképű, itt halok meg!!" :D :D Na szóval: megközelíthetetlennek tűnt. Olyan: ebből nem lesz köztünk egy szia sem szinten. És meglepően zárkózott. Visszafogott. De nem rejtélyes, mint egy Skorpió. Nyilasnak nem igazán "tüzes". Mérlegnek nem elég "hiú". Mi a f *sz lehetsz te babám... - merengtem. Kiféle-miféle vagy te, ilyet még nem lőttem :D Én Oroszlán vagyok, de annak nem tipikus! Elsőre én is szégyellős, visszafogott vagyok. A legtöbb bolygóm föld és víz jegyben áll, egyedül az aszcendensem Nyilas, ami tűz jegy a napjegyemen kívül (ami az ori). Szóval a barim a pasijával dumált, a srác a haverja volt, 4-esben róttuk a várost. Aztán a két szende lemorzsolódott... Egymásnak. Én nem nyílok meg egykönnyen, ő sem ilyennek tűnt. De meglepően hamar nyitni kezdtünk magunkhoz képest egymás felé. Ami biztos: kedvesnek és udvariasnak tűnt. Majdhogynem lovagiasnak. Ó és igen, figyelmes is volt! Mikor nem gondoltam volna, akkor is figyelt rám, mindig, ha azt hittem épp rám se néz, még akkor is! Volt humora, de éreztem rajta, hogy egyben azért az a mindenen zsémbelődő típus... Azonnal bíztam benne, de nem az őszintesége miatt, vagy mert megbízható, hanem mert azonnal átláttam rajta, kiismertem, kiigazodtam rajta, egyszerű volt, mint egy üres A4-es lap. Úgy olvastam belőle mimt egy nyitott könyvből. Szóval zárkózott, de cseppet sem egy bonyolult jellem. Az egyetlen kihívás kihúzni a csigaházából, ami Oroszlánként nem volt nagy feladat. Vonzottam mint meleg sör a muslincákat.
Amik még kiderültek róla: maximalista, leginkább munka terén. Kitartóan halad lépésenként a célja felé. Van benne egy adag vadság is azért (igen csak igaz volt amit a barátnőm mondott), és szabadságvágy. Nem erőssége kimutatni az érzéseit, de vannak neki. Elég könnyű a lelkébe taposni, amire azonnal elzárkózással, magábafordulással, elhatárolódással válaszol, miközben van benne ez a folyamatos önmarcangolás, egyfajta belső harc... Egy biztos: nem magabiztos! Roppant önbizalomhiányos, éhezi a folyamatos megerősítést. Önmagát hibáztatja mindenért, viszont ha kimondásra kerül a sor, ott már mindent rádken, minden a te hibád! Ha el is ismeri ha hibázott, ha megbántottad, bosszút áll! Ellened hangolja a hátad mögött a kollégáidat, a szeretteidet, a barátaidat... Igen. Sikerült megtapasztalnom ezt is. A barátnőm nem a barátnőm többé. Elmart minket, de nekem semmi rosszat nem mondott mindeközben... Csak eltűnt az életemből egyik napról a másikra, és szögesdrót kerítést húzva közénk elvonult magában nyaldosni a sebeit.
De ami azt illeti húzódozva, de fokozatosan szép lassan, egyre jobban nyílt kifele mindaddig.
Nagy szavakat pedig ne várj a te Bakodtól. Akkor fog a dolog működni, ha megérted az ő kis szeretetnyelvét. Egy kedves szó, egy mosoly, egy simítás, egy pillantás... A legapróbb dolgokon fogod észrevenni, ha szeret. Ha szeret, akkor nagyon!!! Te te mindig csak a jéghegy csúcsát fogod ebből látni. Mindig. Semmi teátrálisat ne várj. Inkább szorozz be minden apróságot tízzel, és akkor tudni fogod mennyire :) Csak így fog működni, a nagymonológra és rózsaszín lufikra ugyan várhatsz míg megőszülsz. De nagyon tudnak szeretni!!! És annál sokkal jobban kell őket szeretni! Egy feneketlen kutat képzelj el. Sose fogsz annyit visszakapni... De érezni fogod, hogy szüksége van rá. És szabadságra! Egy hibát ne kövess el: ne korlátozd! Ne zárd arany kalitkába. Azt az egyet ne tedd vele, akkor nem fog hazudozni, és a hűsége miatt se aggódd agyon magad. De a szabadság kell nekik, és... Csak ne kövesd el azt a hibát amit az "én Bakom" párja... Nem akarok sztorizni, de fáj a szívem nagyon értük... Nagyon elcseszték... Együtt vannak még, de... A csaj mániákusan ellenőrzi, korlátozza, féltékeny... A srác otthon papucs és rengeteget tűr, de mikor betelik neki akkor haverozik, drogozik és elhazudja, stb, meg is csalta a lányt...
Egy biztos, két lábbal a földön járnak, mikor épp nem magukba vannak fordulva\elásva, álmodozók, de csak ésszel, zsémbesek, folyamatos megerősítés kell nekik. Udvariasak, arany cukorfalatok is tudnak ám lenni, humorérzékük is akad némi, makacsok, oda is tudnak szólni, de csak mert nem kenyerük a szépítés, és... Csak... Soha ne bántsd meg őket, mert akkor egy nagyon értékes embert fogsz elveszíteni :'(
Fuu nagyon jókat írtatok. Nagyon sok a hasonlósag. Az én bakom is egyébként nagy csajozós volt! Ő ezt bevalotta, de azt is hozzá tette hogy soha nem csalta meg egy barátnőjét sem. Kora tini éveiben volt neki 2 nagy csalódása utána lett csajozós. De ennek is már vége :)
És igen az apró dolgokkal jelzi, a tetteivel ezt már észrevettem. Egy példa, 1 óra autóutra lakunk egymástól de minden hétvégén jön hozzám. Vagy elvisz magukhoz. Szóval elég sokat autózik miattam oda vissza két óra. És soha nem engedte hogy én menjek az én autómmal, mert ő ebből hiúsági kérdést csinál hogy mégiscsak ő a férfi.
Nem tudom az én jegyem szűz és én is elég zárkózott vagyok megfontolt, de ha szeretek nagyon tudok szeretni. Nem jellemző rám a hirtelen érzelem áradat de most totálisan úgy érzem hogy beleszerettem, elvesztem benne. :DD Pontosan ő illik hozzám, azt érzem hogy imádom minden tulajdonságat még a kevésbé jókat is. :D én vagyok a leginkább meglepve. Nem jellemző rám a rajongás szóval nekem is új ez az egész.
Elvileg passzolunk a csillagjegyek szerint is. :))
Jöhetnek még a valaszok:)
A fajtád a pszichiátriai eset utolsó. Normális ember nem olvas direkt olyan témát, amiben nem hisz, hogy aztán beszóljon nekik. Pont te vagy a nyomorék, méghozzá lelki nyomorék, ha ebben leleled örömödet.
Egyébként egyik nagyapám bak volt. Zárkózott volt, nem tudta kimutatni érzéseit rendesen. Magabiztosnak nézett ki, de a közvetlen környezete tudta milyen kevés az önbizalma, mennyire megfelelési kényszeres. Szigorú volt önmagával és másokkal szemben is. Apának is szigorú volt, de gondoskodott apám és nénikém első rangú oktatásáról. Mindent megadott nekik, ami szerinte hasznos volt. Játékot csak ünnepekre. A hagyományos szerep híve volt : az anyáé a házimunka, gyereknevelés nagyobb része, az apa pedig sokaz dolgozik.
Volt barátom bak, én szűz jegyű vagyok.
Ő határozott, akaratos, szereti ha övé az utolsó szó. Bármiből kidumálja magát. Imádja a nőket, engem megcsalt, majd a következő barátnőjét is csalta rendszeresen. Hazug, nem hűséges, nincs lelkiismeret-furdalása. Magányosabb típus, nincs sok barátja, nem szereti a bulikat, inkább otthon szeret lenni. Viszont a családjáért bármit megtenne.
Szóval van jó meg rossz tulajdonsága is.
Egyébként hiába ugyanaz két embernek a csillagjegye de nincs két egyforma ember. Ha passzoltok egymáshoz akkor mindegy a horoszkóp. Sok boldogságot!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!