Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen a bak férfiak? Tapaszta...

Milyen a bak férfiak? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Három Hónapja vagyok együtt egy 24 éves bak sráccal, még igencsak az elején járunk. :)) Kíváncsi vagyok akinek szintén bak a párja, ők tényleg ennyire zárkózottak? Nehezen mutatják ki érzéseiket?

Az én barátom makacs, szereti ha úgy történnek a dolgok ahogy ő kitalalja. De nem erőszakoskodó. Udvarias, lovagias, figyelmes. Ugyanakkor néha olyan megközelíthetetlen. Erősnek mutatja magát, ritkán engedi el magát teljesen. Fokozatosan nyílik meg. Kimondja amit gondol, sosem hazudik mondjuk ez a fajta szókimondó stílus néha bántó is tud lenni. De sosem hazudna, a hűség fontos neki.

Azt látom hogy neki idő kell az érzéseknek. És nehéz átlátni mit érez :)) tettekkel azért mutatja de szavakkal nehezebben. Ritkán.

Akinek volt dolga bak pasival és hasonlóan zárkózott volt, mennyi időbe telt míg feloldódott teljesen? Ha sikerült egyáltalán feloldani:))

Bak fiúk is írhatnak magukról. :)

2017. szept. 25. 22:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Ó igen, az lemaradt az enyémből, hogy ők az örök pesszimisták.

Hamis a látszat, hogy őszinték, csupán profik a dolgok kimagyarázásában.

Az érzelmek kimutatását gyengeségnek tartják, és egyébként sem jók benne.

Ismét kihangsúlyozom, hogy az önbizalmuk folyamatos tréningezésre szorul. Nekik soha nem mondhatsz elég dicséretet, és nem mondhatod el elégszer mennyire csodálatosak, és mennyire szereted őket. Rendelkezz hatalmas szívvel és erős idegrendszerrel, vagy szép lassan, nem amíg a rózsaszín köd tart, de később ebbe fogsz belerokkanni. És ha csak egy picit kevésbé mutatod, belül már rögtön magát fogja rágni, marni, hogy mi a baj vele, meg hogy ő nem is szerethető, meg nem is szereted, meg anyámkínja. Ez a folyamatos önmarcangolásuk egyszerűen szívfájdító. Vagy tudj nekik erőn felül is adni, vagy legyél szívtelen, 0EQ-val... de az inkább ne.

Bizalmatlanok. És csak egyszer lehet eljátszani azt a tojáshéj finomságú, törékeny bizalmukat... Tőlük úgy sem kapsz második esélyt, hogy onnantól máshogyan állnak hozzád. Egyszerűen nem adnak. Úgy 98-99%-ban. Ha te vagy a kivétel, akkor nagyon fontos vagy neki.

És direkt nem azt mondom most, ami pink. És attól ez még nem ítélkezés.

Igen, lovagiasak, a klasszikus férfi szerepben hisznek (ezért komoly párként a klasszikus nőtípust keresik), fontos nekik a család, pontosak, munkájukban megbízhatóak, kitartóak, két lábbal a földön állnak, tehát vannak értékeik.

De... Á, mindegy. Bizonyára én vagyok az egyetlen akit zavar, hogy elvesztett egyet. Biztosan csak azért, mert van benne tartás és soha nem fog újra szóbaállni velem. Ki tudja, ha megtenné még én bánnám vagy bántanám meg a legjobban. Ne is figyelj rám.

2017. szept. 26. 14:00
 22/37 A kérdező kommentje:

20: köszi :) ezek jók nagyon. Mondjuk az én ascendensem mérleg az övé pedig ikrek ha jól tudom. Ami meg két levegős jegy.

21: Hát a bizalmatlanság az tényleg jelen van nála is. De mondjuk én is az voltam. Ehhez idő kell kinek több kinek kevesebb. De bennem megbízhat soha nem bántanám meg, és ezt folyamatosan próbálom éreztetni vele. :)) és tényleg így van hogy van benne egy adag önbizalomhiany. Még akkor is ha állandóan kemény férfinek, macsónak mutatja magát. Én meg állandóan bújok hozzá kedveskedem, ölelgetem, puszilgatom és próbálom feloldani kicsit. Látom rajta hogy jól esik neki amúgy. De tényleg 'kemény munka' előcsalogatni:DD de nekem megéri

Sőt azt is észrevettem hogy nagyon meg akar felelni. Többször mondta hogy szeretné ha büszke lennék rá. Hát én az vagyok, felnézek rá. Ezt is próbálom éreztetni vele. Remélem hogy jól csinálom.

2017. szept. 26. 14:56
 23/37 anonim ***** válasza:
100%

Ne csak reméld. Én hiszek benned :) Jaj ne már csajszi! Legalább te kapd össze az önbizalmad, ne legyen az, hogy vak vezet világtalant. Fülig bele vagy zúgva, mi? Szerintem éreznie, tudnia kell, hogy szereted.

Az más dolog, hogy... ő magában nem hisz. Olykor megkérdezi magától: biztos szereted? Őt? Miért?? Ugyan... De nem benned, hanem magában nem hisz. És ha te nem tudod ő mit érez, akkor ő az, aki még nálad is kevésbé tudja, hogy ő maga mit érez iránntad. Folyton hezitál. Folyton vacillál. De a tetteiből mindig észre fogod venni!

Csak attól félek... ahogy kérdezgeted. Tényleg ennyire zárkózottak? Nehezen mutatják ki az érzéseiket? Mennyi időbe telik míg feloldódnak? Igen. Ilyenek. És nem változnak. Valamennyire megnyílnak idővel, de a természetük ilyen marad. Persze, feloldódnak. De más emberré nem válnak. Ha erre vársz, felejtsd el.

Egy út van: ő egyre jobban megnyílik neked, és valamivel többet mutat meg neked, beljebb enged. Te pedig annyit tehetsz, hogy megismered és megtanulsz olvasni benne. Igyekszel megérteni a szeretetnyelvét is.

Csak annyit tudok mondani, én az a típus vagyok, akit imádni kell!! Viszont empata vagyok, ezért hamarabb megértettem őt, mint a haverja évek alatt... Nekem csak órákba tellett. És azonnal éreztem, tőle egy félmosoly felér mástól 5 bókkal. De tényleg. Még nekem, a nagyiényű romantikusnak (igaz barátság volt, de na, jó pasi és legyezte a hiúságomat) is bejött az, hogy minden apró gesztust felszoroztam 10-zel, mert amit mutatott, csak a jéghegy csúcsa volt. Komolyan. Gondolj erre. Ha ez nem segít, csalódni fogsz (pedig egyébként lehet hogy imád és oda-vissza van érted), és nem az ő hibája lesz, amiért képtelen volt jobban éreztetni.

Nagyon tudnak szeretni, de ne várj olyat amire képtelenek.

Sok sikert és kitartást a Bakodhoz! Sok boldogságot nektek! Puszi

2017. szept. 26. 15:38
 24/37 anonim ***** válasza:
0%
Rasszista ri__banc ne ocsárólj minket,mert felöklellek!
2017. szept. 26. 16:20
 25/37 anonim ***** válasza:
21nek szólt.
2017. szept. 26. 16:21
 26/37 anonim ***** válasza:

:D :D

Szerintem meg azt is írtam, hogy kb. a szivem csücske volt egy Bak férfi, legalábbis azt hittem ott van a sorok közt, ha nem is pont abban a hozzászólásomban.

De elég biztos vagyok benne, hogy nem te voltál az

2017. szept. 26. 16:59
 27/37 anonim ***** válasza:
Ja és #6, #21, #23, #26 voltam
2017. szept. 26. 17:06
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Van egy pár jó tulajdonságuk, az biztos, ugyanakkor azt is jó lenne tudni Kérdező, hogy te milyen napjegyű vagy. Ha ugyanolyan rideg természet vagy, mint a Bak férfiak is nők, akkor szerintem minden rendben lesz a kapcsolatban. Ugyanakkor ebben a jegyben az embereknek nagyon vastag álarcuk van mindenki felé, ritkán ismered meg a valódi természetüket és szokásaikat, ugyanakkor nagyon sokszor igazi sz.rkavarók úgy, hogy közben semmilyen szellemi értéket nem adnak, csak fukarkodnak ezzel is.
2017. szept. 27. 09:09
 29/37 A kérdező kommentje:
Az én napjegyem szűz. Én is hűvösebb, sokszor szégyenlősebb természet vagyok de vele valamiért könnyen oldódóm
2017. szept. 27. 12:25
 30/37 anonim ***** válasza:
70%

Az én barátom is bak.

Eleinte nagyon zárkózott volt,az érzéseiről sem beszélt,meg úgy általában is..Nem volt szenvedélyes,a kezem is alig merte megfogni.Aztán sok munkával,beszélgetéseel elértem hogy megnyíljon.

Ezt a csajozós dolgot nem tudom alátámasztai,az én barátomnak kevés barátnője volt előttem,nagyon válogatott,nem tudott csajozni sem.

Viszont kapcsolatban nagyon hűséges,odaadó,figyelmes,a legjobb akivel valaha dolgom volt.

Inkább a földhözragadtságával van bajom. Nagyon racionális,nincs semmi fantáziája,elvontabb gondolata,az érzelmeit sem tudja mélyen megélni,legyen az negatív vagy pozitív.Olyan "mindenmindegy" módon áll hozzá sok dologhoz.

2017. szept. 27. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!