Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Mi a véleményetek a Skorpiókró...

Mi a véleményetek a Skorpiókról? Milyen a személyiségük?

Figyelt kérdés

Próbáltam a Googleben rákeresni, hogy milyen a személyiségük, de minden oldal mást írt, így a ti személyes véleményetekre lennék kíváncsi! 

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.

2017. aug. 9. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Ha megsértik,nagyon bunkó. De amúgy segítőkész, jószívű. Párkapcsolatban nem a leghűségesebb,pláne ha férfi. És jó a humoruk.
2017. aug. 9. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Nyers modorúak, nem befolyásolja őket az illem.
2017. aug. 9. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
70%

Nincs a közeledben egy skorpio sem?

Amit eddig írtak az igaz

Szeretjük a szabadságot

Spontánok vagyunk

Nem hazudunk

Nem szeretjük ha hazudnak, mert rögtön rájövünk

VIGYÁZZ a bizalom a legszentebb dolog nálunk

Ha visszaelsz a bizalommal soha megnem bocsátunk

Ha megis megbocsátunk soha többe nem lesz ugyanolyan a kapcsolatunk ezzel a szemellyel

Ne akard kitalálni a gondolatainkat

Ne eröltess semmitse ránk

Ne hivogasd, keressd állandoan, majd ö hív es keres fel

teged

Nem szeretjük a határozatlanságot es a habozást

Befele fordulosak vagyunk

Inkább azon rágodunk h velünk mi a baj, mintsem rögtön a másikat hibáztatnánk vagy ocsárolnánk

Megmondjuk a magunket es nem nezzük a körülöttünk levöket es nem számolunk a következmenyekkel - sír a másik a vegen, vagyis beletaposhatunk más erzeseibe.

Számít más erzelem világa, de ha felhuzzák a skorpiot akkor nem erdekli.

Becsületesek vagyunk

Nem haggyjuk h kihasználjanak

Nem fogjuk be a szánk ha valaki nem becsületes

Nem hagyjuk annyiban a dolgokat

Vegig csináljuk azt amit elkezdünk

Lelemenyesek vagyunk

Ennyi jutott az eszembe.

2017. aug. 9. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Anyám meg a férjem skorpió.

Anyám tipikus skorpió.. állandóan odaszúr, túl laza, pofátlan, makacs, nem érdeklik fontos dolgok, gyorsan beleugrik mindenbe gondolkodás nélkül, aztán meg lekakilja hogy mi lesz később.

A férjem teljesen más. Inkább kimért, racionális, mindent pontosan intéző, 60000x átgondoló, alig veszekedős (munkahelyen annál inkább vitázik), és az állandó mithogyanhogyjólegyen megy, amitől néha falra mászok, mert így nem élvezi az életet.

Furcsállom hogy teljesen mások, talán a makacsság ami egyezik bennük.

2017. aug. 9. 18:40
 5/6 anonim válasza:
47%

Szerintem a legkarakteresebbek mi vagyunk. Az előttem szólok elmondták már a javát, itt egy pár még:

-akaratosak vagyunk

-kivétel nélkül mindig nekünk van igazunk, ha nem, addig alakítjuk a dolgokat míg valóban igazunk lesz

-karakán, indulatos, már durván őszinte, szókinondó, bunkó viszont segítőkész, szerintem ezek jellemzőek még

-általában a közösség központjába kerülünk akarva akaratlanul

-szeretünk sokat beszélni, barátkozni, ebből kifolyólag a nagy többség szeret minket

kb ennyi, de ez nem jelenti hogy minden skorpióra igaz.

2017. aug. 9. 18:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a faterom skorpió. Nagyon családszerető, megbízható, védelmező, jó humorú ember. A probléma ott kezdődik, ha rossz kedve van, vagy felhúzza magát valamin. Pontosan tudja, mi az a mondat, amivel meg tudja forgatni a kést az ember szívében, és olyankor ezt ki is mondja. Aztán megint ő lesz a legaranyosabb ember a Földön. Az ilyen 'szúrásait' azért el lehet viselni, mert nem túl gyakoriak, bár, én Rák vagyok, tehát nekem elég lassan megy.
2017. aug. 20. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!