Mi a véleményetek a Skorpiókról? Milyen a személyiségük?
Próbáltam a Googleben rákeresni, hogy milyen a személyiségük, de minden oldal mást írt, így a ti személyes véleményetekre lennék kíváncsi!
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Nincs a közeledben egy skorpio sem?
Amit eddig írtak az igaz
Szeretjük a szabadságot
Spontánok vagyunk
Nem hazudunk
Nem szeretjük ha hazudnak, mert rögtön rájövünk
VIGYÁZZ a bizalom a legszentebb dolog nálunk
Ha visszaelsz a bizalommal soha megnem bocsátunk
Ha megis megbocsátunk soha többe nem lesz ugyanolyan a kapcsolatunk ezzel a szemellyel
Ne akard kitalálni a gondolatainkat
Ne eröltess semmitse ránk
Ne hivogasd, keressd állandoan, majd ö hív es keres fel
teged
Nem szeretjük a határozatlanságot es a habozást
Befele fordulosak vagyunk
Inkább azon rágodunk h velünk mi a baj, mintsem rögtön a másikat hibáztatnánk vagy ocsárolnánk
Megmondjuk a magunket es nem nezzük a körülöttünk levöket es nem számolunk a következmenyekkel - sír a másik a vegen, vagyis beletaposhatunk más erzeseibe.
Számít más erzelem világa, de ha felhuzzák a skorpiot akkor nem erdekli.
Becsületesek vagyunk
Nem haggyjuk h kihasználjanak
Nem fogjuk be a szánk ha valaki nem becsületes
Nem hagyjuk annyiban a dolgokat
Vegig csináljuk azt amit elkezdünk
Lelemenyesek vagyunk
Ennyi jutott az eszembe.
Anyám meg a férjem skorpió.
Anyám tipikus skorpió.. állandóan odaszúr, túl laza, pofátlan, makacs, nem érdeklik fontos dolgok, gyorsan beleugrik mindenbe gondolkodás nélkül, aztán meg lekakilja hogy mi lesz később.
A férjem teljesen más. Inkább kimért, racionális, mindent pontosan intéző, 60000x átgondoló, alig veszekedős (munkahelyen annál inkább vitázik), és az állandó mithogyanhogyjólegyen megy, amitől néha falra mászok, mert így nem élvezi az életet.
Furcsállom hogy teljesen mások, talán a makacsság ami egyezik bennük.
Szerintem a legkarakteresebbek mi vagyunk. Az előttem szólok elmondták már a javát, itt egy pár még:
-akaratosak vagyunk
-kivétel nélkül mindig nekünk van igazunk, ha nem, addig alakítjuk a dolgokat míg valóban igazunk lesz
-karakán, indulatos, már durván őszinte, szókinondó, bunkó viszont segítőkész, szerintem ezek jellemzőek még
-általában a közösség központjába kerülünk akarva akaratlanul
-szeretünk sokat beszélni, barátkozni, ebből kifolyólag a nagy többség szeret minket
kb ennyi, de ez nem jelenti hogy minden skorpióra igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!