Miért szól minden a Skorpiókról?
ha meg nem a "legjobb" pozicióban szerepelnek, akkor a legrosszabban: [link] (de középút nincs)
és egyébként ismerősöm is mondta: igen, a skorpió a legjobb csillagjegy, de csak nőként.
tudom, hogy nincs olyan, hogy "legjobb csillagjegy", ezért is érdekel, miért emelik ki olyan sokszor a skorpiót?
én utálom a skorpiókat
Gondolom azért,mert a nővérem skorpió és eléggé elnyomott engem,mindig az volt,amit ő akart,mindig neki volt igaza(szerinte)és eléggé nagyképű,beképzelt,aki nagy egyéniségnek és egyedinek hiszi magát.Aztán meg álszent is meg titkolózós és irigy meg áruló is.
amúgy lehet attól lett akkora egója,hogy folyton a csillagjegyes cuccokat bújta,és gondolom mindig a skorpiót olvasgatta,arról meg tudjuk miket írnak xd
(most ezt azért is gondolom,mert különösebben nem hiszek a horoszkópokban....már egy ideje)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!