Számotokra melyik a legidegesítőbb, elviselhetetlenebb csillagjegy? És mi a ti jegyetek?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést, vajon melyik az a csillagjegy amelyet a legtöbben nem kedvelnek. Többet is lehet írni. Akkor kezdem én. Engem pl a levegős jegyek irritálnak (Ikrek, Mérleg, Vízöntő). Külsőre szimpatikusak, de sajnos nincsenek jó tapasztalataim velük. Csak úgy tudok velük jól kijönni, ha nem kell sok időd töltenem velük, de hosszú távon nem bírom elviselni a társaságukat. Leginkább a föld jegyekkel jövök ki jól, Bak, Bika és a tűzjegyekkel Kos, Nyilas. Én Kos vagyok. :)2017. júl. 25. 10:52
22/42 anonim válasza:
Az oroszlánok kifejezetten irritálnak és a nyilasokkal se jöttem ki jól sosem meg az ikrek.. borzasztó pletykásak és kétszínűek
Bak vagyok.
23/42 anonim válasza:
Hogy lehet valakiket a csillagjegy alapján elítélni? Ez az egész akkora baromság
24/42 anonim válasza:
Hogy lehet ennyi hülye ember a világon. Még az is jobb, ha valaki a külsejéről ítéli meg az embereket, mer legább az elmond valamit. Nem úgy mint a horoszkóp.
25/42 anonim válasza:
ikrek, kos, oroszlán. én bika vagyok
26/42 anonim válasza:
Hosszútávon irritál az ikrek pasi és a skorpió nő. Előbbi irtó zavaró, utóbbi irtó alattomos.
28/42 Psychopathist válasza:
Ikrek (Rák vagyok)
Valahogy mindig azt érzem,hogy soha nem biztosak a dolgukban,könnyen manipulálhatóak és a bizonytalanságuk miatt csak mennek a tömeg után. Én ezt tapasztaltam.
29/42 anonim válasza:
Halak
Veszettul vonz ez a jegy de megis mindegyikkel kiidegeljuk egymast
Nagyon kulonbozo jegy az enyemtol
En szuz vagyok
30/42 anonim válasza:
Rák vagyok.
Kit utálok? A Kosokat. Mert állandóan beléjük szeretek, aztán kiderül, hogy hosszú távon egyáltalán nem passzolunk. :D De azért a következő crush-om is Kos...
Szóval, szerelemben tűz jegyek, barát zónában föld és víz, a levegővel nem nagyon tudok mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!