Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Sok sikeres és kevésbé sikeres...

Sok sikeres és kevésbé sikeres forma 1-es pilótának bak a horoszkópja, miért pont ők jók ebben?

Figyelt kérdés

Pl. M Schumacher, J Button, L Hamilton, G Fisichella, M Alboreto, Adrian Sutil, Gilles Villeneuve, Baumgartner Zsolt (jó ő nem volt sikeres, csak egyetlen magyar a királykategóriában), Karun Chandhok, Eddie Cheever, Jerome d Ambrosio, Christian Fittipaldi, Wilson Fittipaldi, A J Foyt, Bertrand Gachot, Jean Marc Gounon, Jacky Ickx, Narain Karthikeyan, Tarso Marques, Allan McNish, Franck Montagny, Gianni Morbidelli, Jolyon Palmer, Emanuele Pirro, Hans Joachim Stuck,

A teljesség igénye nélkül.

2017. jún. 27. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
és átnézted mindet nem-e találnál ugyan ennyit a vízöntők között is?
2017. jún. 27. 20:50
 2/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
88%
Ha az ilyen "indultak még" kategóriás versenyzőket is belevesszük, akkor bármelyik jegyben lehetnek ennyien, sőt többen is. Egyébként eleve van egy kis eltérés a különböző jegyben született emberek darabszámában is. Hogy úgy mondjam: a bakok a tavasz első pillanataiban készültek...
2017. jún. 27. 20:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Erre a tavaszos dologra nem is gondoltam még. :)

Amúgy egy pár nagy sztárt is felsoroltam az elmúlt évekből főleg, akik közel sem "futtotak még" kategória. Vízöntőből is van pár (de nem ennyi) de kevesebb a sikeres közülük jóval. Csakhogy ne tűnjek elfogultnak nekem nem bak a csillagjegyem.

2017. jún. 27. 21:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy úgy mondjam: a bakok a tavasz első pillanataiban készültek..."

Hacsak nem ausztrálok, vagy más déli féltekén születettek...

2017. jún. 28. 16:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondoltam, hogy ilyen sokan bakok. Úgy tudom, hogy a bak férfiak szeretik a drága autókat, azokat keményen használni, két ismerősöm is van így, ugyanakkor ő maguk strapabíró természetűek. Két ismerősöm is van így, illetve megemlíteném Rowan Atkinson színészt is, aki ugyanúgy szereti a drága autókat.
2017. jún. 29. 12:20
 6/6 anonim ***** válasza:

A Bak bármibe fog sikerre viszi, nem nyal bele mindenbe, célorientált,kitartó, hidegvérű haros. A jég hátán megél.

A legenda szerint Buddha összehívta az állatokat, tizenkettő jelent meg, igen a Bak ment utoljára, mert ő ilyen, tudja az utolsólból lesznek az elsők, nagyon precíz, lassan de biztosan halad céljai felé.

2017. jún. 30. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!