Sok sikeres és kevésbé sikeres forma 1-es pilótának bak a horoszkópja, miért pont ők jók ebben?
Pl. M Schumacher, J Button, L Hamilton, G Fisichella, M Alboreto, Adrian Sutil, Gilles Villeneuve, Baumgartner Zsolt (jó ő nem volt sikeres, csak egyetlen magyar a királykategóriában), Karun Chandhok, Eddie Cheever, Jerome d Ambrosio, Christian Fittipaldi, Wilson Fittipaldi, A J Foyt, Bertrand Gachot, Jean Marc Gounon, Jacky Ickx, Narain Karthikeyan, Tarso Marques, Allan McNish, Franck Montagny, Gianni Morbidelli, Jolyon Palmer, Emanuele Pirro, Hans Joachim Stuck,
A teljesség igénye nélkül.
Erre a tavaszos dologra nem is gondoltam még. :)
Amúgy egy pár nagy sztárt is felsoroltam az elmúlt évekből főleg, akik közel sem "futtotak még" kategória. Vízöntőből is van pár (de nem ennyi) de kevesebb a sikeres közülük jóval. Csakhogy ne tűnjek elfogultnak nekem nem bak a csillagjegyem.
"Hogy úgy mondjam: a bakok a tavasz első pillanataiban készültek..."
Hacsak nem ausztrálok, vagy más déli féltekén születettek...
A Bak bármibe fog sikerre viszi, nem nyal bele mindenbe, célorientált,kitartó, hidegvérű haros. A jég hátán megél.
A legenda szerint Buddha összehívta az állatokat, tizenkettő jelent meg, igen a Bak ment utoljára, mert ő ilyen, tudja az utolsólból lesznek az elsők, nagyon precíz, lassan de biztosan halad céljai felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!