Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Számotokra melyik a legidegesí...

Számotokra melyik a legidegesítőbb, elviselhetetlenebb csillagjegy? És mi a ti jegyetek?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból teszem fel a kérdést, vajon melyik az a csillagjegy amelyet a legtöbben nem kedvelnek. Többet is lehet írni. Akkor kezdem én. Engem pl a levegős jegyek irritálnak (Ikrek, Mérleg, Vízöntő). Külsőre szimpatikusak, de sajnos nincsenek jó tapasztalataim velük. Csak úgy tudok velük jól kijönni, ha nem kell sok időd töltenem velük, de hosszú távon nem bírom elviselni a társaságukat. Leginkább a föld jegyekkel jövök ki jól, Bak, Bika és a tűzjegyekkel Kos, Nyilas. Én Kos vagyok. :)

2017. júl. 25. 10:52
1 2 3 4 5
 11/42 anonim válasza:
46%
Szerintem nem a csillagjeggyel, hanem egyszerűen az emberrel nem jön ki valaki. Vannak ugyanolyan csillagjegyű ismerőseim, van akit szeretek, van akit ki nem állhatok. Szóval úgy gondolom, hogy nem a csillagjegye határozza meg az ember összes tulajdonságát (mert valamilyen szinten azért befolyásolja), ez főként öröklődés kérdése. Ugyanis szülőktől, nagyszülőktől is lehet ezeket örökölni.
2017. júl. 25. 12:43
 12/42 anonim válasza:
10%
11-es vagyok, lemaradt, hogy Vízöntő. :)
2017. júl. 25. 12:46
 13/42 anonim ***** válasza:
17%
A fehér alapon kék hatágú...
2017. júl. 25. 13:09
 14/42 anonim válasza:
26%
Egy nyilassal sem jöttem ki jól még, a bika csillagjegyüekkel sem tudok sokáig lenni, engem nagyon untatnak,és érdekes mindegyik bika jegyű ismerősöm erősen kétszínű.. Oroszlán barátom, barátnőm sem volt még, valahogy ezek az emberek taszítanak. Én is oroszlán vagyok
2017. júl. 25. 13:25
 15/42 anonim válasza:
40%
A piros labda csillagjegy a legrosszabb. Azt utálom a legjobban.
2017. júl. 25. 14:22
 16/42 anonim ***** válasza:
0%

Én eddig kizárólag az Ikrek jegyű nőkről tudom egyöntetűen azt mondani, hogy idegesítőek, nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon. Ikrek jegyű férfiakkal eddig nincs rossz tapasztalatom, sőt.

Én Bak nő vagyok.

2017. júl. 25. 14:22
 17/42 anonim ***** válasza:
3%

Számomra a mérleg,az ikrek,a bak,a bika,a kos,az oroszlán,a skorpió,a rák a legidegesítőbb,elviselhetetlenebb csillagjegy úgy együtt.

(maradt a vízöntő,halak,szűz,nyilas)

az én jegyem nyilas

2017. júl. 25. 15:06
 18/42 anonim ***** válasza:
18%

Kos(nő,férfi) , ikrek(nő) , rák(férfi) , nyilas(nő,férfi) , bak(férfi) , vizöntő(férfi)

Halak,22/L

2017. júl. 25. 16:36
 19/42 anonim ***** válasza:
81%

Felhívom erőspistike figyelmét, hogy letiltottam, nem jelenik meg az üzenete, ne fáradozzon tovább a mérhetetlenül trágár üzeneteivel,

vagy ha nem bírja magában tartani, nőági felmenőinek címezze a továbbiakban!

Egyébként meg vicceltem - nem osztályozom az embereket csillagjegy szerint.

Hogy mit mond, mit cselekszik, hogy milyen EMBER, az fontos csak.

Aki trágár, az ember alatti tudatállapotban van, azokat szánom, hogy nem élt azzal a lehetőséggel, hogy embernek született. Próbáljon meg emberré válni, azt kívánom!

2017. júl. 25. 16:45
 20/42 anonim ***** válasza:
64%

Kedves Kérdező!

Látod, az ilyen bazári és felszínes kérdések miatt vannak rossz véleménnyel a spiritualitással és az ezotériával foglalkozókról.

Bármely jegyben született, aki nem foglalkozik a fejlődésével, az igen sokat veszít, főleg életminőségben és emberi kapcsolatai minőségében. Amely jegyben született pedig foglalkozik magával, az hihetetlen magasságok elérésére képes.

Üdv Ʀ

2017. júl. 25. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!