Számotokra melyik a legidegesítőbb, elviselhetetlenebb csillagjegy? És mi a ti jegyetek?
Én eddig kizárólag az Ikrek jegyű nőkről tudom egyöntetűen azt mondani, hogy idegesítőek, nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon. Ikrek jegyű férfiakkal eddig nincs rossz tapasztalatom, sőt.
Én Bak nő vagyok.
Számomra a mérleg,az ikrek,a bak,a bika,a kos,az oroszlán,a skorpió,a rák a legidegesítőbb,elviselhetetlenebb csillagjegy úgy együtt.
(maradt a vízöntő,halak,szűz,nyilas)
az én jegyem nyilas
Kos(nő,férfi) , ikrek(nő) , rák(férfi) , nyilas(nő,férfi) , bak(férfi) , vizöntő(férfi)
Halak,22/L
Felhívom erőspistike figyelmét, hogy letiltottam, nem jelenik meg az üzenete, ne fáradozzon tovább a mérhetetlenül trágár üzeneteivel,
vagy ha nem bírja magában tartani, nőági felmenőinek címezze a továbbiakban!
Egyébként meg vicceltem - nem osztályozom az embereket csillagjegy szerint.
Hogy mit mond, mit cselekszik, hogy milyen EMBER, az fontos csak.
Aki trágár, az ember alatti tudatállapotban van, azokat szánom, hogy nem élt azzal a lehetőséggel, hogy embernek született. Próbáljon meg emberré válni, azt kívánom!
Kedves Kérdező!
Látod, az ilyen bazári és felszínes kérdések miatt vannak rossz véleménnyel a spiritualitással és az ezotériával foglalkozókról.
Bármely jegyben született, aki nem foglalkozik a fejlődésével, az igen sokat veszít, főleg életminőségben és emberi kapcsolatai minőségében. Amely jegyben született pedig foglalkozik magával, az hihetetlen magasságok elérésére képes.
Üdv Ʀ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!