Ezt most hülyeség?
Figyelt kérdés
Életemben 6 nagyon közeli barátnőm volt. Két barátnőm ikrek volt, ők egyik napról a másikra nem törődtek velem. Másik kettő bak volt, ők rosszindulatúak voltak velem. Az utolsó kettő lány skorpió volt, ők törődtek velem,kedvesek voltak ,csak sajnos én nem törődtem velük annyira,amit mára már nagyon megbántam. :( Ráadásul egyik rokonom is skorpió,aki nagyon közel állt hozzám,de sajnos elhunyt. Eddig minden skorpióval sikerült megtalálnom a közös hangot. Lehetséges, hogy ők meghatározó személyek az életemben?(ezt ugy értem,hogy ők lesznek azok a személyek az életemben,akikben megbízhatok,akik mindig velem lesznek,igaz barátok lesznek stb?Vagy ez hülyeség? 22/L halak2017. máj. 13. 22:48
1/8 anonim válasza:
Annyira azért nem hülye. Jól ismeri őket.
Az ikrek nagy eltűnő művész, a bak viszont rosszindulatú és lehúzza lelkileg a másikat. Egy szemét.
Tehát nem csak neki ez a tapasztalata. Sajnos.
2/8 anonim válasza:
Túl sok volt az Izaura TV kit érdekel hogy ki skorpió meg minden. Azért nincs már barátod mert aki nem törődött veled az ok de a többi meg akart volna de le se szartad a fejüket. Egy túrós péló vagy
3/8 anonim válasza:
Ne a csillagjegyek alapján ítélj.Valaki itt lehúzta a bakokat.Én bak vagyok és inkább azt vetik a szememre,hogy túl sokat aggódok más emberekért.Nem is tudom,hogy ismerem e az ismerőseim csillagjegyeit.Ez olyan mint a fehér,néger,sárga,cigány,zsidó,muszlim,vannak köztük jó és rossz emberek is.
4/8 anonim válasza:
Ezért jó és érdemes az asztrológiai jegyek alapján megitélni az embereket!
Azért, hogy egyik napról a másikra ne törődjenek veled Legjobb barátnőid", vagy otthagy azért, mert te nem törődsz eleget vele, neked is kell tenned. sokat.
Ám nem te vagy a hibás, hanem az illetők asztrológiai jegyei.
Csúcslogika!
.
"Ráadásul egyik rokonom is skorpió,aki nagyon közel állt hozzám,de sajnos elhunyt."
Hogyan függ ez össze?
Az élet halálos betegség, tehát bárki bármelyik asztrológiai jegyet is bitorolja, a végén bele fog halni!
6/8 anonim válasza:
Minden jegynek ellentète van. Ezek az ellentètek pár nap időeltolódással születnek meg. Pèldául a decemberi bak más mint a januári bak. Ellentètesek.
7/8 anonim válasza:
Az ellentètek azonos termèszetűek, csak mèrtèkben különböznek
8/8 anonim válasza:
Skorpióként ugyanezt tapasztaltam, amit leírtál. Volt egy Halak barátnőm, aki eleinte nem volt szimpatikus, majd minél jobban megismertem annál inkább megkedveltem. Tetszett hogy olyan érzékeny, érzelmes és lelkis. Csupán a kettősségét nem tudtam hova tenni. Egyik percben romantikus filmet akart nézni, a másikban horrort, aztán vígjátékot. Mindig meghallgattam a panaszkodását is, éjjel-nappal felhívhatott, hogy elpanaszolja a gondjait. Viszont nem igazán kaptam viszonzást. Ha én szerettem volna tőle tanácsot kérni akkor általában az lett a vége, hogy leszidott. Én jót akartam neki, törődtem vele, de ő ezt úgy élte meg, hogy lógok rajta és beleszólok az életébe, nem vette észre hogy én csak jót szeretnék neki és azt hogy én is kapjak tőle egy kis támogatást és törődést, megértést. Azonban neki nem voltam túl fontos. Míg nekem ő volt az első a barátaim közül, neki mindig fontosabb volt valaki más. Általában mindig azokkal barátkozott, akik egyetértettek az ő nézeteivel. Nem értékelte az őszinteséget, jobban szerette a kegyes hazugságot. Már mi sem beszélünk. Elegem lett abból, hogy más mindig fontosabb volt mint én és hogy akármilyen jót akarok neki nem veszi észre, csak leszid és mindig szaladok utána, ő pedig csak kritizált. Biztos hogy nem voltam neki fontos, mert a mai napig nem keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!