Ez nem hülyeség? Hogy lehet hallani?
Figyelt kérdés
Ha a fülünket a fa törzséhez szorítjuk, hallhatjuk, amint csordogál benne a nyírfavíz. Ilyenkor lehet megcsapolni a fát, és begyűjteni az értékes nedvet.2017. márc. 20. 15:11
1/8 anonim válasza:
Nem hülyeség múltkor egy akácfából 5 liter nyírfavizet csapoltam ki.
2/8 anonim válasza:
Leginkább a füled közelében futó ereketben hallod a vér áramlásást. A fanedvét biztoshétszentség, hogy nem.
3/8 anonim válasza:
odahajolsz már pár centiről hallod hogy csobog benne a nyírfavíz.
4/8 A kérdező kommentje:
csobog? ahhoz buborékok kellenek. az az állítás, hogy viszonylag nagy sebességgel buborékokkal együtt csobog benne a víz? erre valaki itt a fejét teszi?
2017. márc. 20. 17:09
5/8 anonim válasza:
Mondom én hogy szoktam csapolni. Nem minden fánál lehet nyilván, de 10-ből 1 átlagban, szal megéri. Palackozónk is van már és ebből él a család.
6/8 Fish1 válasza:
Abban kételkedem, hogy hallani lehetne. Már csak azért is, mert elég lassan telik meg egy palack, ha megcsapolod a fát és rákötöd a palackot. Szóval nem egy gyors sodrású folyó szintjén van a dolog :)
7/8 A kérdező kommentje:
A kérdés a hallásról szólt, nem a csapolásról.
2017. márc. 20. 20:39
8/8 anonim válasza:
Itt az akácosban, nem kellett a fülünket a fa törzséhez szorítanunk. Csapolni se kellett, mert annyira csordogált a víz benne, hogy árvizet okozott. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!