A mérleg férfi és a bika nő talál? és ne irjátok, hogy horoszkóp hülyeség, mert nem érdekel.
Ha a Bika nő születési dátuma közel áll az Ikrekhez, az minél jobb mert Mérleg és Ikrek jó párosítás.
Nekem Vízöntőként kétszer volt május 22-i, vagyis Ikrek születésű barátnőm. Valamint két Mérleg. Csak utána tudtam meg a csillagjegyüket. Ezek után hogy mondhatnám hogy a horoszkóp hülyeség.
A mérleg férfi és a bika nő is talál.
Ha keresnek, - mert aki keres, talál.
.
A horoszkóp nem hülyeség, mert akkor a Hófehérkéről szóló történet is az lenne. Márpedig ez igaz, hiszen filmen is látható volt.
Az aszcendes is nagyon sokat számít!
Nekem halak létemre szinte csak mérleg és kos párjaim voltak.Valahogy a mérlegek fognak meg többnyire,de nagyon durván a kosokat meg én. :D Az érdekes az egészben,hogy elvileg hanyagolnom kéne a horoszkópom alapján őket,mert csak sérülhetek és összeférhetetlenek a halakkal.
Esetemben ez pont nem így van.Bezzeg akikkel összekellene jönnöm,mert illenek hozzám (rák,skorpió,halak) azokkal sosem volt dolgom,mert nem éreztem azt a pluszt ami nekem kellene.
Ha úgy érzed találó párosítás,menj bele!Ez nem a csillagjegytől függ :)
Nem értem, miért kéne elfogadnia. Mint ahogy téged érdekel a horoszkóp, és szíved joga, hogy azoknak a véleménye ne érdekeljen, akik próbálnak lebeszélni róla; neki szíve joga, hogy ne fogadja el a szerinte idióta emberek idiotizmusát.
A horoszkóp nem hülyeség, hanem teljesen komoly dolog, csak nem mindegy, melyik oldaláról közelíted - ha a vevő vagy, akkor így jártál, bezzeg ha az eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!