Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A mérleg férfi és a bika nő...

A mérleg férfi és a bika nő talál? és ne irjátok, hogy horoszkóp hülyeség, mert nem érdekel.

Figyelt kérdés

2016. jan. 14. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha a Bika nő születési dátuma közel áll az Ikrekhez, az minél jobb mert Mérleg és Ikrek jó párosítás.

Nekem Vízöntőként kétszer volt május 22-i, vagyis Ikrek születésű barátnőm. Valamint két Mérleg. Csak utána tudtam meg a csillagjegyüket. Ezek után hogy mondhatnám hogy a horoszkóp hülyeség.

2016. jan. 14. 19:31
 2/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ez kb ugyan olyan mint a szűz-ikrek párosítás...

2016. jan. 14. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:

A mérleg férfi és a bika nő is talál.

Ha keresnek, - mert aki keres, talál.

.

A horoszkóp nem hülyeség, mert akkor a Hófehérkéről szóló történet is az lenne. Márpedig ez igaz, hiszen filmen is látható volt.

2016. jan. 15. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Az aszcendes is nagyon sokat számít!

Nekem halak létemre szinte csak mérleg és kos párjaim voltak.Valahogy a mérlegek fognak meg többnyire,de nagyon durván a kosokat meg én. :D Az érdekes az egészben,hogy elvileg hanyagolnom kéne a horoszkópom alapján őket,mert csak sérülhetek és összeférhetetlenek a halakkal.

Esetemben ez pont nem így van.Bezzeg akikkel összekellene jönnöm,mert illenek hozzám (rák,skorpió,halak) azokkal sosem volt dolgom,mert nem éreztem azt a pluszt ami nekem kellene.

Ha úgy érzed találó párosítás,menj bele!Ez nem a csillagjegytől függ :)

2016. jan. 18. 10:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam, hogy női bikát tehénnek hívják...nahát. :O
2016. jan. 19. 09:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Te jó ég!!! Ennyire hülye embereket aki ebben hisz!!! Lehet,hogy azért engeded el azt az embert aki egész életedre boldoggá tett volna, mert nem jó időben született!!!??? Vicc az egész!!! Aki ennyire hülye az legyen boldogtalan! Soha nem néztem,hogy ki mikor született, és volt ettől függetlenül rossz párkapcsolatom is, de volt nagyon jó is! És nem a tetves horoszkóptól volt jó vagy rossz! Amiben most vagyok az már lassan 7 éve tart, idén össze is házasodunk, együtt építjük a jövőnket, egyenlő társak vagyunk az életben! És ha a horoszkóp szerint nem lett volna jó ez a kapcsolat, a leghülyébb ember lettem volna a földön ha ezért nem kezdtem volna ebbe a párkapcsolatba!!! Aki emiatt nem jön össze valakivel akivel pedig működik a kémia, és minden egyéb más is, akkor az rohadjon meg egyedül. Ne a csillagokba keresse a boldogtalansága okát, hanem magába! Azok a párkapcsolataim amik nem sikerültek jól, ma már tudom miért nem sikerültek, de köze nincs a csillagokhoz. Volt ahol én voltam a hülye, volt ahol a párom,volt ahol a pénz hiánya nyomta rá a bélyegét a kapcsolatra. De most van pénzem, van egzisztenciám, van boldog párkapcsolatom, és tudom, hogy ez jó is lesz, de nem a csillagok meg a horoszkóp miatt van így!
2016. jan. 19. 13:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten igazad van :) de el kell fogadnod ,hogy valaki hisz a horoszkopban ,mindenki masban hisz es mas fontos neki ,minden ember mas,azzal nem leszel tobb ha ocsarolod valakinek az elet szemleletet:)
2016. jan. 21. 11:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Es en se horoszkopok szerint elek csak kivancsisagbol megkerdeztem ,hogy mas embereknek mi a velemenyuk errol a 2 parositasrol :P
2016. jan. 21. 11:56
 9/9 anonim válasza:

Nem értem, miért kéne elfogadnia. Mint ahogy téged érdekel a horoszkóp, és szíved joga, hogy azoknak a véleménye ne érdekeljen, akik próbálnak lebeszélni róla; neki szíve joga, hogy ne fogadja el a szerinte idióta emberek idiotizmusát.

A horoszkóp nem hülyeség, hanem teljesen komoly dolog, csak nem mindegy, melyik oldaláról közelíted - ha a vevő vagy, akkor így jártál, bezzeg ha az eladó.

2016. jan. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!