19 hetes vagyok, és eldöntöttem, minden este mesélek a leányzónak a pocimban. Ez hülyeség? Fogja hallani, tudja majd hogy neki szól?
Figyelt kérdés
2008. febr. 27. 13:53
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem hülyeség! Az csak jó lehet, ha beszélsz hozzá! Nem tudom pontosan, hogy a hallásuk mennyire van kifejlődve 19 hetesen, de elképzelhető, hogy ilyenkor már felismerik az anyukájuk hangját.
2/7 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem hülyeség, sőt sztem nagyon is hasznos.
Van aki zenét ad a magzatnak, és láss csodát, amikor nagyobb lesz ugyanaz a zene fog neki tetszeni, sőt lehet még déja vú-ja is lesz:)
3/7 anonim válasza:
Én szerintem még nem hallja, de a szeretetedet biztosan érzi. Viszont én hallottam egy nagyon okos dolgot, talán azt kéne kipróbálnod. Lejétszanod egy két aranyos dalocskát neki, de lefekvéskor, mikor te is pihenni aludni mész és mindig ugyanazt a dalt. A felmérések szerint mikor megszületik a babád és esténként ugyanazt a dalt játszod neki akkor tudja, hogy alvásidő jön és az ismerős dalra könnyebben elalszik és megnyugszik. Én 36 hetes vagyok és ezt olvastam kb. 20 hetesen azóta csinálom.
4/7 anonim válasza:
Azért sem rossz , mert te is megszokod, hogy olvasol neki, így nem lesz plussz nyüg mikor már kibújik, és megszokott dolog lesz az olvasás, kb 3 éves koráig a gyerekeket nem köti le a mese olvasás ´(van akit még utánna sem) , de fél füllel oda figyel, és az ismételt meséket megtanulják, és még ha azt is hiszed hogy nem érdekli, mert nem ül egy helyben és mászkál, akkor is oda fülel, és jót tesz neki.
5/7 anonim válasza:
Én még csak 6 hetes vagyok, és én is beszélek hozzá. Ez szerintem nem hülyeség. A te esetedben, ő már egy önálló kis lény, és az csak jó, ha már most érzi, hogy az anyukája mennyire szereti. Gratula, és boldog babavárást!
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nektek is boldog babavárást!
2008. febr. 27. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!