Melyik csillagjegyet szereted a legkevésbé? ( saját jegyed is írd le légyszi! )
Figyelt kérdés
Én Nyilas + Ikrek
(tényleg CSAK rossz tapasztalataim vannak ezzel a két jeggyel :S )
És én Bak vagyok.
2010. máj. 16. 11:33
21/41 anonim válasza:
Szüz csillagjegyü vagyok...és amit ki nem állhatok az az ikrek.
22/41 anonim válasza:
Én HALAK vagyok és akikkel kevésbé jövök ki az:
OROSZLÁN és a SZŰZ velük nehezen jövök egy hullámhosszra.
23/41 anonim válasza:
Nyilas vagyok és komolyan mondom, nem vagytok normálisak!! hogy lehet ilyet kijelenteni, hogy ezt meg azt a csillagjegyet nem szeretitek? hol éltek, a középkorban? azért mindennek van határa!
24/41 anonim válasza:
az ikreket csak a főnökeik szeretik, mert azok nyalnak nekik a legjobban. az ikrek nagyon kétszínű pletykás jegy, nőbe! meg az ikrek nők olyan furán torz fejűek mindig. nem bírom őket én sem!
25/41 anonim válasza:
én sem bírom annyira az iker nőket mert sokat dumálnak,pletykásak és kétszínűek,bár én ikrek vagyok és nincs torz fejem de most h bele gondolok azok az ikrek akiket ismerek elég érdekes fejűek:P
26/41 anonim válasza:
Ikrek, mérleg, szeret "nyalni", kétszínűek. Engem messziről kerüljenek ! (Szűznő aki már nem "szűz".)
27/41 anonim válasza:
Én ikrek vagyok, de az ismerőseim és magam szerint sem vagy kétszínű, se "nyalni" szerető. Torznak nem torz, hanem inkább érdekes fejem van. :D Ja, az égiek nem igazán szeretnek, vagy ha igen, akkor nagyon rosszul fejezik ki. :/ Ne általánosítsatok. :D
28/41 anonim válasza:
Nyilas nő vagyok.
Ki nem állhatom a bakokat, a szüzeket és a bikákat. A pesszimizmusuk az őrületbe tud kergetni, anyám pl bak.
Akiket nagyon szeretek, azok az ikrek és a mérleg. Leginkább ilyen barátaim vannak.
5 éve nyilas-ikrek hzasságban élek.
29/41 anonim válasza:
Am azt nem értem viszont h ha valaki nem pír valakit akkor miért kell azt mondani h mindegyik bak,skorpió,stb ilyen?Ez nem igaz!Ha pl szűz vagy és mondjuk 3 hónappal előbb születsz akkor egy seggnyaló kétszínű leszel?Sztem az a neveléstől függ a leginkább.
30/41 A kérdező kommentje:
szerintem senki nem 1-2 ember "alapján" mondja... legalábbis én nem
2010. máj. 17. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!