Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Melyik csillagjegyet szereted...

Melyik csillagjegyet szereted a legkevésbé? ( saját jegyed is írd le légyszi! )

Figyelt kérdés

Én Nyilas + Ikrek

(tényleg CSAK rossz tapasztalataim vannak ezzel a két jeggyel :S )

És én Bak vagyok.

2010. máj. 16. 11:33
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
nekem is rák a csillagjegyem, és én is a kosokat írom első helyen. viszont a közeli családban kapásból 4 kos vesz körül, és még tartozik 3 kos csillagjegyű ember a baráti társaságba. mondhatom hogy velük soha de soha nem tudtam kijönni:) akiktől még szívesen távol maradnék,az a halak. hihetetlen érzékeny, de nem a jó értelemben, mindent az érzelmei irányítanak, semmi ésszel végiggondolt dolog. a másik még a levegő jegy szülöttei. A barátom mérleg, vele nagyon jól kijövök, de sok esetben megfoghatatlan a számomra a lényege..
2010. máj. 16. 12:37
 12/41 anonim ***** válasza:
68%

Bika, Nyilas, Skorpió

Én ikrek vagyok.

2010. máj. 16. 12:46
 13/41 thegodswhip ***** válasza:
53%
Én nyilas vagyok, és a zsidókat nem szeretem :)
2010. máj. 16. 12:59
 14/41 anonim ***** válasza:
100%
vízöntő vagyok,az oroszlán pasikkal elég sokszor összekülönbözök,és két komoly kapcsolatom is volt oroszlánnal..a skorpió számomra nem igazán jó..bár inkább a pasik,és nem a skorpió aszcendensűek.A bikákkal sem vagyok túl jól..ráadásul mindkét szülőm bika..nincsenek is már együtt vagy 12 éve..
2010. máj. 16. 13:04
 15/41 anonim ***** válasza:
68%
Halak lány vagyok. Nagyjából mindenkivel kijövök.
2010. máj. 16. 13:18
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes,milyen sokan utáljuk az ikreket.:P

Én skorpió vagyok,akiket nem bírok azok az ikrek.A többivel jól megvagyok.

2010. máj. 16. 13:20
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

A Bakokért nem vagyok oda, mert sokszor érzéketlenek, csökönyösek és passzívak; azt tapasztaltam, hogy általában nem segítenek azoknak, akik pedig rászorulnának, mert egyszerűen nem érdeklik őket más emberek.

De a Skorpiókat sem szeretem, mert végtelenül aljasak, rosszindulatúak és agresszívak tudnak lenni (elnézést a kivételtől, eddig csak ilyen Skorpiókkal találkoztam. Azt hiszik az agresszió megoldás, és gyakran önző módon csak a saját érdeküket nézik.

Egyébként Mérleg lány vagyok Mérleg aszcendenssel, úgyhogy azt hiszem, érthető miért nem bírom sem az érzéketlenséget, sem az agressziót:)

2010. máj. 16. 14:04
 18/41 anonim válasza:
100%
Én bak vagyok és én a nyilasokat ill.a mérlegeket nem szeretem,télleg mindig csak csalódást éreztem velük kapcsolatban
2010. máj. 16. 14:04
 19/41 anonim válasza:
100%
Kos vagyok, és nekem is az ikrek a halálom. Meg a forró fejű skorpiók. (bocsánat, nem akarok senkit se megbántani, csak tapasztalat.)
2010. máj. 16. 14:20
 20/41 anonim ***** válasza:
78%

sztem ezt így nem lehet megmondani,az egyik legjobb bnőm szűz de van olyan csaj akit ismerek és szűz de ki nem állom.Mondjuk még az ikreket nem annyira bírom mert többségül pletykás.

iker/L

2010. máj. 16. 14:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!