Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Társkeresés előtt állok....

Társkeresés előtt állok. Melyik a leghűtlenebb jegy? N18

Figyelt kérdés

2017. ápr. 5. 15:48
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
32%
Nálam a buszjegyek is nagyon hűtlenek. Azokkal is vigyázni kell. Meg aztán ott vannak a parkolójegyek is.
2017. ápr. 5. 17:04
 22/41 anonim ***** válasza:
76%

"Álmodozó lélek vagyok azt elismerem, de a sok logika és racionalitás amibe belekényszerülünk, robotika, transzformerek olyan emberölő szerintem. Antihumanista kicsit."

Ha álmodozó lélek vagy, akkor miért egy sablon alapján indulsz el, miért nem ereszted szabadon a fantáziádat? Mi az álmodozás abban, ha elfogadsz wgy logikátlan szabályrendszert, amit kívülről kapsz? Ez mennyivel jobb, mint ha a racionalitást fogadod el? Ugyanúgy fogja vagy valaminek, csak így egy hazugságnak.

2017. ápr. 5. 17:05
 23/41 anonim ***** válasza:
21%
Ikrek...
2017. ápr. 5. 17:32
 24/41 anonim ***** válasza:
65%

Ez pont nem az álmodozás amit te csinálsz.

Tele vagy ellentmondásokkal.

18 évesen? Gratulálok.

15/L

2017. ápr. 5. 17:44
 25/41 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom melyik a leghűtlenebb, de tapasztalataim szerint a Mérlegek nem túl hűségesek. Pl egyik csajról tudom hogy Mérleg jegyű és van barátja mégis össze-vissza kavargat meg flörtöl mindenkivel. Oroszlán aszcendense van.
2017. ápr. 5. 21:14
 26/41 anonim ***** válasza:
34%
vonatjegy, BKV-jegy, repülőjegy, kajajegy, mozi és színházjegy, sorsjegy, félévközi jegy, befektetési jegy, Sziget napijegy, tizedesjegy, menettérti jegy, anyajegy
2017. ápr. 6. 01:30
 27/41 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem is az Ikrek.De nem lehet altalanositani.Vannak kivetelek.A Rak jegyure mondjak,h huseges,csaladszereto tipus,en az is vagyok,de a ferjem pl.mar nem az...

Amugy nem tudom mire jo ez a sok hulye valasz.Aki poenkodni akar,van arra is kategoria.Ezzel a kerdezo nem lesz okosabb.

2017. ápr. 6. 06:37
 28/41 anonim ***** válasza:

>logika és racionalitás

>robotika, transzformerek

A kettőnek semmi köze egymáshoz. Nem kell robotokat építened attól még, hogy alapvetően racionálisan gondolkodsz. Sőt, akár álmodozhatsz is.

Nem álmodozó vagy, hanem lusta. Lusta ahhoz, hogy megpróbálj valóban megismerni embereket, és inkább a kiskapukat, könnyebb utat keresed. A horoszkóp hülyeség és rosszul jársz, ha így választasz párt.

2017. ápr. 6. 09:13
 29/41 anonim válasza:
Ha Halak csillagjegy vagy ajánlom neked a Rákot, és a Szüzet! Akit kerülj el: az az Oroszlán,Ikrek,Nyilas. De nem feltétlenül a hütlenségük miatt,hanem azért is mert életfelfogásuk nagyban különbözik a tiédtől. Nincs rossz jegy,csak rossz párosítás! És jól teszed hogy ezt is figyelembe veszed,ne hallgass arra aki mást mond:)
2017. ápr. 6. 17:51
 30/41 anonim ***** válasza:

Utolsó ez nem így van,több oroszlán ismerősöm van, és mind nagyon különbözik egymástól.

Magam nyilas vagyok, nyilasokat is ismerek, de mindünk között sok a különbség nem a csillagok állásától függ az életfelfogás gyerekek,

2017. ápr. 6. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!