Társkeresés előtt állok. Melyik a leghűtlenebb jegy? N18
"Álmodozó lélek vagyok azt elismerem, de a sok logika és racionalitás amibe belekényszerülünk, robotika, transzformerek olyan emberölő szerintem. Antihumanista kicsit."
Ha álmodozó lélek vagy, akkor miért egy sablon alapján indulsz el, miért nem ereszted szabadon a fantáziádat? Mi az álmodozás abban, ha elfogadsz wgy logikátlan szabályrendszert, amit kívülről kapsz? Ez mennyivel jobb, mint ha a racionalitást fogadod el? Ugyanúgy fogja vagy valaminek, csak így egy hazugságnak.
Ez pont nem az álmodozás amit te csinálsz.
Tele vagy ellentmondásokkal.
18 évesen? Gratulálok.
15/L
Szerintem is az Ikrek.De nem lehet altalanositani.Vannak kivetelek.A Rak jegyure mondjak,h huseges,csaladszereto tipus,en az is vagyok,de a ferjem pl.mar nem az...
Amugy nem tudom mire jo ez a sok hulye valasz.Aki poenkodni akar,van arra is kategoria.Ezzel a kerdezo nem lesz okosabb.
>logika és racionalitás
>robotika, transzformerek
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Nem kell robotokat építened attól még, hogy alapvetően racionálisan gondolkodsz. Sőt, akár álmodozhatsz is.
Nem álmodozó vagy, hanem lusta. Lusta ahhoz, hogy megpróbálj valóban megismerni embereket, és inkább a kiskapukat, könnyebb utat keresed. A horoszkóp hülyeség és rosszul jársz, ha így választasz párt.
Utolsó ez nem így van,több oroszlán ismerősöm van, és mind nagyon különbözik egymástól.
Magam nyilas vagyok, nyilasokat is ismerek, de mindünk között sok a különbség nem a csillagok állásától függ az életfelfogás gyerekek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!