Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki fizet a mozis randin?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és nem vagyok olyan, aki elvárja, hogy fizessenek helyette, de nem tudom hogy szokás:/ mert a jegy meg a kaja is elég drága. ez amúgy első randi lenne.2013. jún. 24. 15:00
2/14 anonim válasza:
Nos, mivel te vagy a lány, neked van lehetőséged felajánlani, hogy felesbe fizessetek. Vagy ha abba nem megy bele, akkor annyit, hogy valamennyivel beszállj. Ha teljesen elutasítja, akkor ne erőltesd, de mindenképp érdemes felajánlani.
3/14 Dóri0717 válasza:
Én mindig nyújtom a pénzt, kérdezés nélkül, de úgyse fogja elfogani, de legalább látja, hogy nem vagy olyan, aki mindent a pasival fizettet ki.
4/14 anonim válasza:
ha ő hívott el akkor elvileg ő..
de azért felajánlhatod hogy fizetsz valamennyit te is.
5/14 anonim válasza:
Illem szerint a meghívó fél. De szerintem ajánld fel, hogy fizeted a sajátod, aztán vagy elfogadja, vagy nem.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat:) azért is nehéz a kérdés, mert én ajánlottam a mozit
2013. jún. 24. 15:05
7/14 anonim válasza:
Szerintem a mai világban fele-fele az ideális. Ajánld fel neki, hogy fizeted a felét, bár első randin valószínűleg "lovag akar lenni", és nem fogja elfogadni. :)
8/14 anonim válasza:
Én anno úgy csináltam, hogy a srác vette a jegyeket, én meg a kukoricát. Igaz, így ő többet fizetett, de én se ingyen élősködtem. :)
9/14 anonim válasza:
Hát,a akarsz bele fizetni,azt általában akkor,ha te ajánlod fel.Egyébként mi pasik szoktunk.
10/14 anonim válasza:
Én kedves gesztusnak tartom, ha a nő felajánlja, hogy fizeti a saját részét, vagy annak egy bizonyos részét, viszont ezt csak akkor engedem meg neki, ha nagyon erősködik, hogy márpedig ő is belefizet és ne mindent én álljak (idáig nem soknak sikerült meggyőzni :)). Habár manapság ez már az anyagi helyzet miatt igencsak megváltozott, de a normális az, ha a férfi egyenesen elutasítja, hogy a másik fél akár csak egy kicsit is beleadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!