Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hét múlva megyek moziba randizni egy lánnyal. Ötletek mit tegye/mit ne tegyek egy mozis randin?
Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 12:54
1/13 anonim válasza:
első nap soha ne mondd ki azt a szót, hogy szeretlek, mert az ijesztő
2/13 A kérdező kommentje:
értem csak bókoljak hogy szép meg ilyenek?
2012. jan. 21. 12:56
3/13 anonim válasza:
Bókolni se kell, elég ha jól nézel ki.
4/13 A kérdező kommentje:
mit vegyek fel esetleg parfüm?
2012. jan. 21. 13:00
5/13 anonim válasza:
bókolni azért csak nyugodtan, de ne olyan giccsesen, és ne rámenősen. ne erőltess semmit. csak mondjuk ha tényleg ránézel és ledöbbensz, hogy milyen gyönyörű, akkor nyugodtan mondd meg neki.
parfüm az mehet szerintem, de nem kell sok! inkább alapos fürdés, hajmosás, menni fog :)
6/13 A kérdező kommentje:
ok Mien ruhát vegyek fel?Menő elegáns?Szabadidős?
2012. jan. 21. 13:03
7/13 anonim válasza:
nem tudom milyen ruhákat hordasz, de szerintem valami elegánsabb farmer, és egy egyszínű póló mondjuk. nekem ez bejönne. nem kell túlcsicsázni, ha tetszel neki, úgy tetszel, ahogy minden nap kinézel :) persze azért egy picit elegánsabb, felkészültebb legyél, mint egy normális hétköznapon.
8/13 A kérdező kommentje:
ok értem
2012. jan. 21. 13:20
9/13 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=dg4UVRf8M7k ilyet ne tegyél
10/13 anonim válasza:
Mindenképpen ujjazd meg! Az egy mozis randiról sem hiányozhat:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!