Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randizni a szaktársam?
Beszélgettünk már, de elég zárkózott, illetve hangulatember, ezért nem könnyű.
Szemezés nem volt. Ahhoz nemigen értek én :S
A szavak: szia, randi kirándulás, presszó, jó, szeretnék, kedves, presszó, mozi, gyere, menjünk,velem, jönnél, el, jó, lenne, klassz, kedves, (ja ez már volt)szeretném hozzá,rég, óta, ketten.
Ezeket a szavakat egy kicsit megkevered, és kijön belőle az első meghívás, Később más szavakat is felvehetsz a repertoárba. Olvass többet, és nagyobb lesz a szókincsed.
Bár fősulin elég soknak kellene lennie.
4.
Kösz, nem vagyok hülye. Nem a szókincsemmel van a baj.
hát akkor szemezgess vele ember!!! én ez alapján rögtön látom,h az adott lány mit érez irántam,legalábbis ilyenkor könnyen le lehet szűrni,h kedvel e,avagy sem...;)
Gyerünk! bátorság! önbizalom! ha a szemezés megvolt,és jó jeleket kaptál vissza,akkor szépen odamész hozzá,aztán a többi jön magától...de az mondjuk nem árt,ha tudsz bánni a szavakkal;))
6.
Értem, de milyen megfogalmazásban hívjam el? "Arra gondoltam, hogy találkozhatnánk valahol, kettesben"? vagy mi? A bátorsággal nagy baj nincs, de a megfogalmazásomon sok múlik, nem akarok suta lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!