Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randizni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randizni a szaktársam?

Figyelt kérdés
Van egy lány a fősulin, aki nagyon tetszik. Hogy hívjam el randira, milyen szavakkal? Szeretném megismerni és aztán szívesen járnék vele.
2012. jan. 20. 10:37
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Mondjuk már olyasmiről is hallottam, hogy rögtön nyílt lapokkal kell játszani, különben a barát zónában maradok. De akkor ez nincs úgy?
2012. jan. 20. 12:33
 22/28 anonim ***** válasza:
figyelj ez baromság! azzal csak elrontod a kezdeti szakaszt,nem jó mindent egyből bevallani...annyi a történet,hogy meg kell próbálni,ha egy lánynak nem kellesz,akkor nem fog veled járni,ha kellesz neki,akkor pedig fog..ennyire egyszerű, tökmindegy mit mondasz,mit csinálsz..mindig a nő választ, és bizony ha te kiadod magad úgy hogy még nem tudod biztosan,h vonzódik e hozzád..,akkor könnyen megalázó helyzetbe kerülhetsz.
2012. jan. 20. 12:51
 23/28 A kérdező kommentje:
Értem, amit mondasz, én is inkább így gondolom, sokan mások is, másfelől sokaktól hallom az ellenkezőjét is. Maga a volt barátnőm (akinél a teáltalad javasolt technikával próbálkoztam annak idején) is úgy vélekedik, hogy jobb rögtön éreztetni, hogy én akarok valamit valakitől, és amikor még nem jártunk, akkor én is lehetőleg jelezhettem volna már az elején, mit akarok. Nemigen tudom, most kinek higgyek...
2012. jan. 20. 14:04
 24/28 anonim ***** válasza:
Bátorság! Egy próbát megér, nem?:)
2012. jan. 20. 14:54
 25/28 anonim ***** válasza:

"Szeretném megismerni és aztán szívesen járnék vele."

...szóval miután megismerted, pont emiatt nem jó azonnal színt vallani.:) szerintem. ismerkedjetek, ne görcsölj, alakul az!

2012. jan. 20. 14:57
 26/28 anonim ***** válasza:

Barátzóna nem létezik!

Ha elhívok egy lányt, akkor nyilvánvaló, hogy valamit akarok tőle. Minimum megismerni. Azért akarom megismerni, mert szimpatikus, vonzó és...

A lányok sem hülyét, tudják, hogy miért randizol velük. Viszont ha komoly kapcsolatra pályázol, akkor logikus, hogy meg akarod ismerni mielőtt bevinnéd az ágyadba.

1000 oka lehet egy lánynak az első randikon, hogy nemet mondjon, még akkor is, ha vonzódik hozzád. Ha az elején neki szegezel egy kérdést, akkor minimum 50%, hogy elutasít.

Aktuális barátnőmet is hónapokig cserkésztem be. Végül kimondta, hogy sajnos nem lehet semmi, mert... de már késő volt, másnap beadta a derekát.

2012. jan. 20. 17:30
 27/28 A kérdező kommentje:
Ez érdekel, elmesélnéd? Azt mondta, semmi sem lesz, erre beadja a derekát. Ez elég ellentmondásos.
2012. jan. 20. 20:00
 28/28 anonim ***** válasza:
Volt egy nagyon jó oka, hogy elutasítson. Sikerült eldöntenie, hogy az eszére hallgat és nem akart velem szórakozni, elmondta a döntését. De tudta, hogy nem az eszére kell hallgatnia.
2012. jan. 21. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!