Társkeresés előtt állok. Melyik a leghűtlenebb jegy? N18
Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 15:48
12/41 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 5. 15:59
13/41 anonim válasza:
Kategóriát tévesztettél, az ilyen orbitális baromságokban hinni képes ostobenkóknak ott az Ezotéria rovat. Sok sikert!
14/41 anonim válasza:
ez sztem butasag:) kos vagyok es betegesen monogam huseges ragaszkodo. 33f
15/41 A kérdező kommentje:
6-os én halak vagyok.
2017. ápr. 5. 16:05
16/41 anonim válasza:
Nem jegy-, hanem emberfuggo.
Van 3 ikrek ismerosom, minimalisan sem egyforma ebben a gondolkodasuk!
17/41 anonim válasza:
Ennyire hiszel ezekben? Pedig semmi valóságalapjuk.
A gondolkodásod gyerekes, nem realisztikus, borzalmasnak gondolom.
18/41 anonim válasza:
Amíg nincs eszed vagy lusta vagy ahhoz, hogy megpróbálj valódi értékeket keresni emberekben, hanem inkább végtelenül ostoba babonák alapján skatulyázod be őket, inkább ne próbálkozz a társkereséssel.
19/41 A kérdező kommentje:
Álmodozó lélek vagyok azt elismerem, de a sok logika és racionalitás amibe belekényszerülünk, robotika, transzformerek olyan emberölő szerintem. Antihumanista kicsit.
2017. ápr. 5. 16:13
20/41 anonim válasza:
Kérdező, ha minden áron jegy alapján választasz, föld jegyet válassz. De legyen legalább 5-6 évvel idősebb nálad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!