Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha lehetne, melyik csillagjegy...

Ha lehetne, melyik csillagjegyet választanád? Van, amelyik szimpatikus? Vagy megfelel a sajátod is?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 17:41
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
100%
Skorpió, de tiszta ikrek vagyok :) Annyiban hasonlítok "önmagamra", hogy tetszenek a másvilággal, mágiával, misztikummal kapcsolatos témák. Ja, meg hogy imádok alkotni... már ha ez jellemző a skorpiókra egyáltalán :D
2010. máj. 9. 08:03
 42/45 anonim ***** válasza:

Én Rák vagyok igaz, de nagyon hasonlítok a 10:11-es Skorpióra, de nem azért mert Skorpió az asszcendensem, csak azért mert mind2-en "Vz jegyűek" vagyunk.

Rám is jellemző a szélsőségesség,a mély érzelmek, soha nem feljtek ha sérelem ér, ha kel bosszút állok.

De alapból érzékeny(néha túlságosan is :D), iszonyat család centrikus vagyok, imádok itthon lenni, nem vagyok bizalmatlan, tartózkodó idegenekkel szemben mint mondjuk egy Szűz vagy Bak,(viszont ők sokkal határozotabbak).

Sokszor vissza emlékszem a múltra, és oda akarok menni majd nyaralni megint, ahol régen voltam,sajnos tudok nagyon agresszív lenni, ha nem az van amit én akarok.

Van hogy könnyes, érzékeny jelenettekkel érem el azt amit akarok.

Komplikált természet a Rák, de maradnék ez. Bár a Tűz jegyűek bátorsága nekem nagyon tettszik.

2010. máj. 9. 12:27
 43/45 anonim ***** válasza:
49%
Én vízöntő vagyok, és nem cserélném ki semmilyen más jegyre ^^
2010. máj. 9. 18:19
 44/45 anonim ***** válasza:

bika vagyok és szeretem a csillagjegyem de azért kipróbálnám csakugy kiváncsíságból milyen skorpiónak lenni :D kedvelem a skorpió pasikat :D

bikalány

2010. jún. 24. 23:16
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

A skorpió férfiakat nagyon sokan különlegesnek, és karizmatikusnak tartják.

De borzasztó bennük az állandó szex mániájuk. Szinte mindig, minden helyen, minden percben csak a szex jár a fejükben. Nagyon fárasztó pasasok.

2010. jún. 26. 11:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!