Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Ha lehetne, melyik csillagjegy...

Ha lehetne, melyik csillagjegyet választanád? Van, amelyik szimpatikus? Vagy megfelel a sajátod is?

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 17:41
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
67%
Halak vagyok és van néhány hal rokonom, mind túl érzékeny, művészlelkű, szomorkás emberek vagyunk. Engem kifejezetten irritál a többi hal, és én se szeretek egyáltalán az lenni, sokkal jobban vonzanak az oroszlánok, főleg a pasi oroszlánok. Ha valaha lesz gyerekem, már ki is számoltam, mikor kell megfoganjon, hogy lehetőleg oroszlán legyen és még véletlenül se hal:)))
2010. máj. 5. 22:49
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Te Halaknak születtél.

Eszed ágában ne legyen számolgatni h milyen horoszkópú legyen a gyereked.

Oroszlánt akarsz?? Majd figyeld meg hogy átakarja venni majd az irányítást, könnyen megbánt téged, heves, önző.. NE! Én Rák vagyok, és imádom a Halak jegyű emebereket.

Akiket én ismerek ebben a jegyben, mind népszerűek, odaadóak, kedvesek, senkit nem bántanának meg. Van bennük valami különleges, valami megfoghatatlan.Segítőkészek.Van bennük valami olyan, ami a lelkük mélyéről jön, művészi ami megfogja az embereket. Kicsit befojásolhatók, meg érzékenyek igaz. Jó a humoruk, a szemeinek beszéd nélkül is mondani valójuk van. Kedvesek, őszinték, csupaszív emberek akit nem lehet utálni :)

2010. máj. 6. 16:06
 33/45 anonim ***** válasza:
én skorpió lennék és riogatnék mindenkit!
2010. máj. 6. 21:25
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Én skorpió vagyok,skorpió aszcendenssel és skorpió holdjeggyel.És nem riogatok senkit.Szóval maradnék skorpió.
2010. máj. 7. 12:42
 35/45 anonim ***** válasza:

Húh akkor te egy "igazi" skorpió vagy... :P

Ugye nem tigbe jársz?:D

2010. máj. 7. 14:02
 36/45 anonim ***** válasza:
Nem,szagba:D
2010. máj. 7. 14:32
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Én Bak vagyok, és maradnék is ez.
2010. máj. 7. 15:19
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
én MÉRLEG vagyok és örülök neki:) Szerintem a mérleg a legjobb jegy...:)
2010. máj. 7. 20:11
 39/45 anonim válasza:
100%

Skorpió vagyok. Mindig a szélsőségek jellemeztek. Egy évben én voltam az osztályban a legjobb gyerek következőben a legrosszabb. Ha valaki bántott fájt, de nem mutattam ki, később mikor már nem számít rá bosszút álltam. Megbocsájtok de Soha nem felejtek. Amúgy a környezetem furának tart. Megmondom a véleményem, és ez sok vitát eredményez. Nem szeretem hazugságokkal kivágni magam mindenhonnan. Inkább haragudjon rám az illető mert ilyen vagyok, de ne szeressen azért aki nem én lennék...

A szexben odaadó vagyok, egyszer megkeresem a legártatlanabb pasit egyszer pedig egy igazi skorpió kell... hangulatfüggő.

Azt szeretem az egészben hogy egyéniség vagyok, van önálló véleményem amit ki is merek mondani, könnyen barátkozok nem esik nehezemre megszólítani egy idegent vagy valakivel beszélgetni.

Utálom:Hogy sokszor agresszívnek és durvának tartanak.

DE én maradnék skorpióóó :)

2010. máj. 8. 10:11
 40/45 anonim válasza:
72%
Ikrek vagyok. Ikrek is maradnék, mert két haverom is ikrek, és senki sincs azon a hullám hosszon mint mi. Szex, gyors téma váltás, széles látókör, változékonyság. Mikor drog nélkül alapból be lehet pörögni, aztán meg visszazuhanni. Akaratos jegy. Nekem senki ne mondja hogy nem, mert nem csak én hanem haverjaim is elég öntudatosak :'D Mind ezek mellett pedig megtudjuk érteni egymást, együtt érzünk másokkal, máskor pedig feljön a szadista állat aki nem kegyelmez. Nem véletlenül kettős jegy. Vonzanak a vízöntő pasik és az ikrek pasik. Egyik haverom ugyan így csak őt a nők vonzzák :'DDD Egyedül az aszcendensem változtatnám meg. Rák. Nem illik hozzám, utálom magamban azt az érzékenységet és hisztit amit néha felhoz. Bika aszcendens jobban tetszene, talán segítene abban, hogy egy dologra képes legyek hosszú távon koncentrálni és hogy a céljaimért keményebben küzdjek. Vagy akár a bak.
2010. máj. 8. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!