Ha lehetne, melyik csillagjegyet választanád? Van, amelyik szimpatikus? Vagy megfelel a sajátod is?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 17:41
11/45 anonim válasza:
én is rák vagyok. :) maradnék ez. de, ha választani kellene, akkor a skorpiót választanám. tetszik a határozottsága. (ami bennem rák létemre nincs meg)
12/45 anonim válasza:
bika vagyok! megfelel, sokban illik rám.
13/45 A kérdező kommentje:
én is még a skorpiót választanám...de nem teszik az, hogy szélsőséges, és gyakran csak az igen-nemben gondolkodik. (főleg ha férfi)
2010. máj. 5. 18:18
14/45 anonim válasza:
18:05ös vagyok. Hát, nyilas talán mert lazábban veszi a dolgokat, nem olyan depis. :D Meg úgy szimpik a nyilas emberek ált. Ja és szinte mindig vidámak. Skorpió meg... Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogyan gondolkodnak stb.
15/45 anonim válasza:
szia!
én is rák vagyok:)
mérleg az aszcendensem és azt is szeretm:).
engem a halak érdekelnek nagyon, szívesen kipróbálnám legalább néhány napra h hogyan éreznek, gondolkoznak.
Úgy gondolom minden jegyben van vmi jó, igazából érdekes lenne mindet kipróbálni:)
16/45 anonim válasza:
én rák horoszkópú vagyok és skorpió asszcendenssel
így tökéletes
és a skorpió fiúkat imádom és érdekes a barátom is pont skorpió valahogy vonzzanak:))
17/45 anonim válasza:
Boccs hogy bele szólok mert én ebben nem hiszek.
Igazából szerintem az ember formálja saját magát, nem pedig a csillagjegye.Lehet, hogy sokakra passzol, de ezek olyan alap dolgok hogy ezer másik más csillagjegyű emberre is passzolnak.
Szóval szerintem semmi értelme.
18/45 anonim válasza:
én is rák horoszkópú vagyok és skorpió asszcendenssel
maradnék ez :D
19/45 anonim válasza:
én is rák horoszkópú vagyok, kos aszcendensel és maradnék ez köszi pusy :P
20/45 anonim válasza:
szerintem van értelme :) vízöntő jellemzése annyira stimmel rám hogy hihetetlen. és más vízöntőkre is. maga a jellemzés nem pedig mondjuk a napi horoszkóp mert elképzelhetetlennek tartom hogy többmillió embernek egynapra/hétre/hónapra nagyjából ugyanaz a sors jutna. de maga a csillagjegy szerintem befolyásolja a személyiségünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!