Ha lehetne, melyik csillagjegyet választanád? Van, amelyik szimpatikus? Vagy megfelel a sajátod is?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 17:41
21/45 anonim válasza:
Hát én nem tudom mennyire lehet bízni a csillagjegyekben.. Én rák vagyok, azt írják nálunk jellemzö a túlérzékenység hát ennyiben biztos igaz amit mondanak..:)
22/45 anonim válasza:
Én kos vagyok:)
Kitartó,öntudatos,türelmetlen és segítőkész,a barátokért mindent.
Ugyanakkor a végsőkig kitartok az mellett akit szeretek.
Nekem ez így megfelel:)
23/45 anonim válasza:
Én skorpió vagyok (és azt hiszem oroszlán az aszcendensem),és örülök hogy ez a csillagjegyem:)
Bár néha kicsit túlreagálom a dolgokat és hajlamos vagyok nagyon hosszú ideig dühöngeni egy-egy baklövésem miatt vagy bosszút forralok (amit sosem valósítok meg mert mire a cselekvéshez érek,rájövök hogy hülyeség) de ismerősök szerint különleges vagyok,és segítek mindenkinek megoldani a problémáit:))
24/45 anonim válasza:
I'm Ikrek, és ez is maradnék, szeretem! :)
25/45 anonim válasza:
Én Halak vagyok, és tökéletesen illik rám. Néha szeretnék "lelketlenebb" lenni, mert nagyon rossz, hogy milyen apró dolgok szomorúvá tudnak tenni. Ha lehetne választani, Ikrek lennék.
26/45 anonim válasza:
Én halak vagyok nyilas aszcendensel. Én sokat gondolkoztam azon, hogy szívesebben lennék, mondjuk kos vagy skorpió mert ők NEM olyan félénkek mint a halak. Könnyeben ismerkednek, könnyebben kinyitják a szájukat még egy ismeretlen helyen is.
27/45 anonim válasza:
Skorpió vagyok, és ezt a jellemzőmet semmiért sem dobnám el. Hiszek abban, hogy a csillagjegy csupán részt vesz a személyiség kialakításában, és nem azon múlik kizárólag minden - én leküzdöttem a bosszúszomjas oldalamat (hehe... mint valami reklámszlogen :D)
28/45 anonim válasza:
Ikrek vagyunk és maradunk is... Sziámiak... A seggünknél fogva nőttünk össze így nem tudunk szarni :$
Na jó, csak vicc volt. Szűz vagyok és maradok is. (mmint horoszpókilag)
29/45 anonim válasza:
Oroszlán vagyok. Csakis oroszlán szeretnék lenni.
30/45 Plaga válasza:
Én személy szerint kos vagyok és ezt rajtam kívül mintegy 6 milliárd ember lesz@rja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!