Milyen egy nyilas lány, nyilas aszcendenssel?
Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 12:24
21/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2010. máj. 9. 15:58
22/24 anonim válasza:
nahát! én nem tudom aszcendensem,de minden igaz rám is.
egy nyilas....
23/24 anonim válasza:
Szuper csajok a dupla nyilasok!!!!!!
24/24 anonim válasza:
Én is nyilas lány vagyok nyilas aszcendenssel, és nagyjából igaz rám is, amiket itt leírtak korábban. Még annyival egészíteném ki, hogy egyszerűen, mintha folyton hajtana a vérem, mehetnékem van. Sokszor érzem úgy, hogy nem találom a helyem, és hogy senki sem képes megérteni. Aztán van olyan, hogy épp nem érdekel semmi és baromi laza vagyok, általában ilyenkor minden összejön, szóval a szerencsémre nem panaszkodhatok. Egyébként mindenki azt hiszi, hogy egy erős, határozott, temperamentumos lány vagyok, de közben sokszor érzem egyedül magam. Ilyenkor napokig begubózom és csak magamban elütöm az időt zenével, írással... sok mindenbe belekezdek, de párhuzamosan nem tudom megosztani a figyelmemet, és félgőzzel nem akarom csinálni, ezért abbahagyok hamar mindent. Folyton elégedetlen vagyok magammal és olyan álmokat kergetek, amik kvázi elérhetetlenek. Szeretnék mindig különlegesnek látszani... és nagyon önző tudok lenni. És sokszor kapom magam azon, hogy szerepeket játszok, vagy manipulálok valakit. Imádok álmodozni és hódítani, de általában menekülőre fogom, ha valaki közeledik felém, vagy komolyodik a dolog. Minden elől menekülök, ami életszerű, mindennapi rutin vagy felelősséggel jár. Nem tudom elképzelni se magam a jövőben, folyton menekülök, ugyanakkor állandóan bizonyítani akarok valakinek, és folyton azzal foglalkozom, hogy ki mit gondol rólam. Ritka lusta vagyok amúgy, és ha valaki igazságtalanul megvádol, egy szempillantás alatt robbanok. Egyébként általában nem foglalkozom látványosan mások véleményével, de legbelül azért megjegyzek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!