Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Milyen egy NYILAS lány MÉRLEG...

Milyen egy NYILAS lány MÉRLEG aszcendenssel?

Figyelt kérdés

Még alig ismerem. A horoszkópjából mire következtethetek?

Tud szeretni és hűséges? Milyen (rejtett) tulajdonságai lehetnek?

A horoszkópjából honnan lehet tudni, hogy mi a férfi ideálja?

Van köztetek ilyen csillagjegyű?

Rák, 25f

2011. márc. 22. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:

Férfi létedre hiszel ilyenekben?

Itt van:

[link]

[link]

Biztos az határozza megy valaki személyiségét, hogy mikor született, akkor hogy álltak a csillagképek, tök logikus...

2011. márc. 23. 01:03
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Hungarista lány liberális pasival.
2011. márc. 23. 01:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Szükségét érzed annak, hogy az emberek kedveljenek és csodáljanak, de te hajlamos vagy az önkritikára. Személyiségednek vannak gyengeségei, de általában képes vagy az ellensúlyozásukra. Számottevő kihasználatlan képességgel rendelkezel, amit még nem fordítottál előnyödre. Kívülről fegyelmezettnek és önuralommal bírónak tűnsz, ám gyakran érzel aggodalmat vagy bizonytalanságot önmagadban. Néha komoly kétségeid vannak afelől, hogy jó döntést hoztál-e vagy a helyes dolgot cselekedted-e. Kedveled a változást és a változatosságot és elégedetlen vagy, ha kötöttségek és korlátok közé szorulsz. Büszke vagy független gondolkodásodra, és nem fogadod el mások kijelentéseit kielégítő bizonyíték nélkül; nem tartod azonban bölcs dolognak önmagad túl őszinte felfedését. Időnként kifelé forduló, barátságos és társaságkedvelő vagy, máskor befelé forduló, bizalmatlan és tartózkodó. Egyes vágyaid megalapozatlanok.
2011. márc. 23. 01:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Az Elsőnek köszi a linket. Nem teljesen hiszek az ilyesmikben, csak egy kicsit. Így nem is hiszek mindent el, például a harmadik válaszoló tréfáját sem.

Azonban ha ismer valaki ilyen jegyű embert vagy ő maga az, megköszönném, ha leírná azt, ami eszébe jut róla!

Más pedig ne érezze kényszernek a válaszolást, ha csak értelmetlenséget tudsz írni, azért kár az idődet pazarolni.

2011. márc. 23. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
12%

Kedves Kérdező!

Távol álljon tőlem, hogy kritizálni, bántani, vagy megbántani akarjalak, de vagy higgy valamiben vagy ne. Ne tedd attól függővé a dolgot, hogy milyen eredmény születik, mert az igencsak nagy butaság. Olyanban érdemes hinni, ami bizonyított. Ha kicsit utánanézel a dolognak, akkor könnyen meggyőződhetsz arról, hogy ez egy csúnya átverés. Talán lehurrognak majd itt az ezotéria a témakörben a józan gondolkodásom miatt, de már úgyis leverték a százalékom :D

Ui.: meg*

2011. márc. 23. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Üdv.: Első válaszoló(én írtam az előző választ)
2011. márc. 23. 13:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Szeretni, azt biztos, hogy tud, de hogy hűséges-e... hát... :)

Amúgy én is Mérleg vagyok, és hűségesnek tartom magam, viszont a Nyilasok nagyon vágynak a szabadságra (3 bolygóm is a Nyilasban áll), ezt is elhiheted...

Egy próbát szerintem megér, de ne szabályozd a csajt, hagyd, hogy ő dönthessen, éreztesd vele, hogy szabad ember... :)

2011. márc. 23. 18:15
 8/8 anonim ***** válasza:

A tesóm ilyen. Tud szeretni és hűséges is. Túlságosan is hűséges. Rejtett tulajdonsága, hogy eléggé lelkizős.

Amit az előző ír a szabadságvágyról, az rá nem jellemző. legalábbis kapcsolatban nem. A mostani pasijához is úgy ragaszkodik, hogy már nekem sok.

Kicsit szétszórt, mert sok dolog foglalkoztatja.

Más nem jut eszembe.

2011. márc. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!