Milyen egy NYILAS lány MÉRLEG aszcendenssel?
Még alig ismerem. A horoszkópjából mire következtethetek?
Tud szeretni és hűséges? Milyen (rejtett) tulajdonságai lehetnek?
A horoszkópjából honnan lehet tudni, hogy mi a férfi ideálja?
Van köztetek ilyen csillagjegyű?
Rák, 25f
Az Elsőnek köszi a linket. Nem teljesen hiszek az ilyesmikben, csak egy kicsit. Így nem is hiszek mindent el, például a harmadik válaszoló tréfáját sem.
Azonban ha ismer valaki ilyen jegyű embert vagy ő maga az, megköszönném, ha leírná azt, ami eszébe jut róla!
Más pedig ne érezze kényszernek a válaszolást, ha csak értelmetlenséget tudsz írni, azért kár az idődet pazarolni.
Kedves Kérdező!
Távol álljon tőlem, hogy kritizálni, bántani, vagy megbántani akarjalak, de vagy higgy valamiben vagy ne. Ne tedd attól függővé a dolgot, hogy milyen eredmény születik, mert az igencsak nagy butaság. Olyanban érdemes hinni, ami bizonyított. Ha kicsit utánanézel a dolognak, akkor könnyen meggyőződhetsz arról, hogy ez egy csúnya átverés. Talán lehurrognak majd itt az ezotéria a témakörben a józan gondolkodásom miatt, de már úgyis leverték a százalékom :D
Ui.: meg*
Szeretni, azt biztos, hogy tud, de hogy hűséges-e... hát... :)
Amúgy én is Mérleg vagyok, és hűségesnek tartom magam, viszont a Nyilasok nagyon vágynak a szabadságra (3 bolygóm is a Nyilasban áll), ezt is elhiheted...
Egy próbát szerintem megér, de ne szabályozd a csajt, hagyd, hogy ő dönthessen, éreztesd vele, hogy szabad ember... :)
A tesóm ilyen. Tud szeretni és hűséges is. Túlságosan is hűséges. Rejtett tulajdonsága, hogy eléggé lelkizős.
Amit az előző ír a szabadságvágyról, az rá nem jellemző. legalábbis kapcsolatban nem. A mostani pasijához is úgy ragaszkodik, hogy már nekem sok.
Kicsit szétszórt, mert sok dolog foglalkoztatja.
Más nem jut eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!