Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak lány bika aszcendenssel?

Halak lány bika aszcendenssel?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 15:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?!
2011. jan. 12. 15:58
 2/12 A kérdező kommentje:
jellemzés :D nem vagyok a szavak embere :P
2011. jan. 12. 17:29
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem rossz. (bocs, én sem vagyok a szavak embere :D)
2011. jan. 13. 12:13
 4/12 A kérdező kommentje:
nah jó akkor megerőltetem magam. Milyen a személyisége, milyen szakma illik hozzá, mik a gyenge pontjai, kivel illik össze, ilyesmire lennék kíváncsi :)
2011. jan. 13. 18:21
 5/12 anonim ***** válasza:
Adhatnál több infót, pontos születési dátum, vagy hasonló. Én a halakkal nem nagyon jöttem ki, mert abszolút nem racionális és mindenen megsértődik, ráadásul sosem tudni mikor és min, a bika viszont két lábbal áll a földön, lassú és nyugodt, szerintem rohadt jól kiegészithetik egymást benned. Ha nem nagyon szeretsz beszélni, meg visszahúzódó vagy, akkor gondolom egy hasonló valaki kellene neked, aki nem pörög, hanem mindig ott van veled, stb. Gondolom én.
2011. jan. 13. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
én is halak lány vagyok bika aszcendenssel!:O
2011. jan. 14. 15:26
 7/12 A kérdező kommentje:
pontos születési dátumom 1994. február 25. egyébként tényleg nem a földön járok, de sztem érzelmileg stabil vagyok :) előző: neked milyen "halbőrben" lenni?
2011. jan. 15. 16:24
 8/12 anonim ***** válasza:
Kéne a hely is és a pontos idő baby.
2011. jan. 16. 12:20
 9/12 anonim ***** válasza:
15:26-os vagyok!hát...jellemző rám a halak jegy vagyis úgy alapjában véve csendesebb vagyok, főleg új társaságban, de ha ismerek valakit annak meg tudok nyílni!eléggé álmodozó típus vagyok, de néha ésszerűen gondolkodok, szóval a bika jelleme is jellemző rám!amúgy 1993.február 23-án születtem!és neked milyen halbőrben élni??kíváncsi vagyok, ha egyforma a csillagjegyünk és az aszcendensünk, akkor mennyire hasonlítunk!?:)
2011. jan. 19. 14:08
 10/12 anonim válasza:

Kreatív, aktív, remek szépérzéke van, érzelmes, érzékeny,érzéki, művész, önfeláldozó, nem szeret vitázni, a bikára jellemző hogy inkább a sarokba húzódik, de ha nagyon nem bírja tovább akkor totális kiakadás lesz, mint ahogy az állat bika a szarvával, úgy támad vissza, a halak meg csendes, nem mindig mondja meg az őszintét rögtön, inkább átgondol, valóban nem túl racionális - szexben tökéletes szerető, és gyakran alkalmazza a háztartási eszközöket segédeszközként. Igen így van, és én is tapasztaltam. A bika meg a halak mindkettő különleges szépséget von maga után. Azt mondják a bika nők a legszebbek. Aztán ki tudja. Ez az asztrológia.

Régen érdekeltek ezek a dolgok.

2011. jan. 19. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!