Milyen egy nyilas lány, nyilas aszcendenssel?
szia! én is nyilas vagyok nyilas aszcendensel.
Mikor kiderült a barátom csak ránézett és egy szusszantással közölte hogy"Hát ez sok mindet megmagyaráz" :)
Ami engem illet.Utálok várni, türelmetlen vagyok és folyton valami feszültség van bennem. Folyton mozgok lóbálom a lábam, matatok a kezeimmel. Szeretem a földi élvezeteket. Imádok enni, aludni, lustálkodni, szexelni. Szeretem az új dolgokat de mindig kell lennie az életemben egy biztos pontnak( vagy egy fiú partnernek vagy bagyonjó barátnőnek) akire támaszkothatok és akihez visszafuthatok, ha valami baj van. Szeles vagyok, folyton megsérülök, összetörök dolgokat. Imádok vitatkozni, ami a szívemen az a számon, ha magamba kell folytatnom valamit abba egészen bele tudok betegedni. Kergetem a szerelmet.Kétségbe vagyok esve, ha valakit nem szerethetek. Rengeteg bennem az érzelem a jó is rossz is. Igazán dühbe tudok gurulni, és iszonytató gyűlöletet is tudok érezni. Ha egyszer valakit megutálok vagy megszeretek úgy istenigazából, az a körülményektől függetlenül megmarad és mindig eszerint viszonyulok az illetőhöz. Nagy az "igazságérzetem". Szörnyeb dühítenek az igazságtalanságok bármiről is legyen szó. Nagyon tudok örülni, de nagyon be is tudok fordulni. Szóval engem az ilyen ellentétek jellemeznek.Néha így néha úgy reagálok, de akármelyik is történik az a végletekig megy. A pangás egészen beteggé rosszkedvűvé tud tenni.
9:02-kösz a választ...
23:00-elpirulok...:)
utolsó:-jófej lehet a barátod:)és amúgy mintha a saját személyleírásomat olvasnám.kösz a választ!!!
énis nyilas lány vagyok nyilas aszcendenssel, 100%ban illik rám az előző hölgy jellemzése:)
Talán még annyit hozzátennék, hogy önfejű, makacs, nehezen irányítható, néha kicsit agresszív, szeretek tanulni, könnyen is megy, nagy a pofám, és felsőbbrendűség érzésem van. Node nem komolyan:P
Ami legjobban jellemez az a fesztivál:szerelem, szex, barátok, haverok, utazás, idegen hely, kalandok, alkohol :)
nem bírom viszont az állandóságot, nemkell biztos pont, bármikor elutaznék a Világ másik felére gond nélkül, vagy belevágnék bármi újba, izgalmasba!
itt énis megnéztem. Szűz vagyok skorpió aszcendenssel. És tényleg minden igaz rám (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!