Ikrek nő vagyok a "barátom" nyilas. Mi a véleményetek?
Ikrek nő vagyok a csillagjegyemre jellemző jegyekkel kivéve a csapodárságot a játszmázást és a hazudozást. Van a "barátom" aki viszont nyilas és szintén viseli a csillagjegye tulajdonságait azaz nem éppen hűséges fajta és az igaz mondás sem erős oldala.
valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Mondjuk nekem ez fura, mert nem vagyok a színészkedés híve.
Gyakran bántok meg másokat és sokan utálnak is mert ami a szívemen a számon ha utálok valakit azt nyíltan közlöm az illetővel és sokan mondják hogy túl nagy a pofám. Nagyon ragaszkodó vagyok és állandóságra biztonságra törekszem. Szóval lehet velem van a baj hogy azokat a készségeket nem birtoklom amiket itt az ikrekről írtok. Persze ikrekhez híven imádok beszélni és a társaság központjában állni könnyen barátkozom és nagyon nyílt vagyok szeretek új dolgokat kipróbálni olvasni és tanulni. Mondjuk a neveltetés is sokat számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!