Bika és nyilas közötti kapcsolat?
Tudod ez nem a horoszkópoktól függ.Azt meg senki sem tudná megmondani,hogy mi fog ebben az évben történni veletek.
Egyszerűen csak hasonlítotok,közös az érdeklődési körötök és ez jó,de ez nem azt jelenti,hogy minden nyilas és bika párban ugyanannyi a hasonlóság vagy,hogy ugyanolyanok,mint te és a barátod.
2016 mit hozhat, az passz. Viszont én is nyilas nő vagyok, és amit a bikákról gondolok úgy, hogy nincs közeli bika ismerősöm mostanában:
-Egyszer volt egy bika lány évfolyamtársam, tök jó barátnők voltunk a suliban, mondjuk annyira sok sulin kívüli programunk nem volt, de ami volt, ott is jól kijöttünk. Azt bírtam benne, hogy eléggé megért engem, kb. belém lát, és tudja mikor mire is van szükségem. Mindig úgy éreztem, hogy viszont irányban én sosem tudtam vele olyan "jó" lenni. Úgy értem, hogy én nem láttam annyira az ő fejébe. Pl. egyszer elég szomorú volt, mert nem jött neki össze egy pasiügy... És sajna nem tudtam megvigasztalni, olyakat mondani, hogy jobb kedve legyen. Persze rosszat sem tettem, nem hangoltam le, csak úgy éreztem utólag, hogy többet kellett volna produkálnom, de ma sem tudom hogy kellett volna. Ő viszont nekem szerintem mindig tudott valami pluszt adni, akár csak egy bölcs gondolattal is. Megbízható volt, nem volt sosem irigy (mit mondjuk lett volna egy kos vagy egy skorpió, de akár egy oroszlán nő is...), szóval az a bika lány egy igazi jó ember, egy jó barát volt akkor... Sajna mostanában nem láttam, messze lakunk. Na de belőle kiindulva érzem úgy, hogy a bikák elég jó barátok, olyan stabil pontok, ha vannak...
Pasiként? :)
-Na egyszer fülig szerelmes voltam egy bika srácba a gimiben. Hát semmi nem lett belőle. Én nem lehettem az esete, egy mondatot nem beszéltünk kb. :D Úgy tudom ő meg hozzám hasonlóan szerelmes volt más valakibe, akinél ő nem jutott semmire. Azt hiszem az a bika srác tipikus az a fajta, akinek tetszik valaki vagy ha nem valaki, akkor van egy nagyon határozott elképzelése az ideális nőről, főleg a külsejét illetően, és csak annál próbálkozik. Ha másnak tetszik (mint pl amikor nekem tetszett...) azt meg kb sértésnek veszi. Nem biztos, de így éreztem.
Egy fekete hajú eminens lányba volt szerelmes. Nem jött össze neki, de két megvalósult későbbi kapcsolatában is a nők pont úgy néztek ki, és a későbbi felesége is hasonló típus, mondjuk aztán elváltak, aztán a gyerekek miatt újra összejöttek....
Én meg? Azóta örülök, hogy nem jött össze köztünk annó, mert azóta nekem már tök nem jön be, és ahogy látom elég nehézkes alak, nem illenénk össze.
-Még egy bikás szitu: Egy barátnőmnek megtetszett az ő volt barátjának a haverja. Ez a haver bika volt. És amikor egy szolid társasjátékozós házibuli volt, a barátnőmnek kissé fejébe szállt a 2 dl bor... Akkor cuki módon, de jelezte a bika srác felé, hogy bejön neki... :) Na hát nem lett belőle semmi. A srác teljesen elutasító volt. Azt nem tudom, hogy miért, talán mert nem jött be neki a lány vagy a barátja miatt tabuként tekintette annak az exeit...? Nem tudom, de cseppet sem volt kedves vele.
Hét ezekből úgy sejtem, hogy a bika az a típus, aki maga választ és nem izgatja, ha ő jön be valakinek, elég határozott. Nyomulást a legkisebb mértékben sem ajánlok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!