Skorpiók! Ti hogyan viselitek a szakítást?
Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 16:23
1/5 anonim válasza:
Ugyanolyan emberek vagyunk, mint a többiek. Komolyan.
2/5 anonim válasza:
Nekem a szakítás a szívem mélyén nagyon fájt, de úgy tettem mintha misem történt volna. Pedig sokat sírtam. csak nem szeretem ha mindenki engem vigasztal, így az igazat nem mutattam ki.
3/5 anonim válasza:
És a skorpiók mióta tudnak olvasni? Na viccet félretéve ez mocskosul nem a """"nagyon-nagyon értelmes""""" horoszkóptól függ.
4/5 anonim válasza:
Én is skorpió vagyok …és teljesen független ettől, amúgy te szakítotál azal akid volt vagy egy barátod ?
5/5 A kérdező kommentje:
egy barátom.
nem igazán tudunk rajta kiigazodni. úgy tesz, mintha minden rendben lenne már talált is egy másik barátnőt, de ahogyan szóba jön az ex egyből furán kezd viselkedni. félünk ha nem beszéli ki magából nagy baj lesz, ugyanis már volt rá példa, hogy szakítás után balhékba keveredett.
2016. jún. 21. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!