Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, hogy viselitek a szakitást, ha szeretitek a lányt? Főleg tizenéves válaszok érdekelnek.
Figyelt kérdés
2014. dec. 27. 22:48
1/11 anonim válasza:
Az elején szarul, kb 2-3 nap, utána meg újra talpra állok és élem a kis életem :D
2/11 anonim válasza:
Ez lánytól és körülményektől függ 15 /f
3/11 anonim válasza:
Ja,a kor lemaradt 17 (első voltam)
4/11 anonim válasza:
az első barátnőmmel vagyok még együtt, ha szakitana, akkor talán keresném, ez sok mindentől függ, nagyon rossz lenne, de elfojtanám, és nem mutatnám ki senkinek
igazából örök seb marad az első kapcsolat mindenkinek, és én nagyon szeretem a barátnőmet, és szerintem egy ilyen lány akkor is fájna, ha nem az első lenne
6/11 anonim válasza:
Rosszul.Próbálok találni valaki mást aki feledteti velem a múltat.19F
7/11 anonim válasza:
Ahogy szakitanank fajna, az elso 2-3mp utanna teljesen jol lennek.
8/11 A kérdező kommentje:
barátok maradunk, ő kérte. szeret, de nem fog sokat szenvedni ugye?
2014. dec. 27. 23:03
9/11 anonim válasza:
De igen, nagyon sokat fog ha még szeret.
10/11 A kérdező kommentje:
nem akarom, mert barátként szeretem.
2014. dec. 27. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!