Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyebben viselitek a szakítást ha kiderült, hogy a pártok megcsalt?
Figyelt kérdés
NEm is egyszer ráadásul, hanem a 8 hónap alatt amit együtt voltunk többször is lefeküdt másokkal. Igazi ribi a csaj. Hatalmasat csalódtam benne, de az a baj én annyira szerettem. El sem hiszem, hogy ennyire meg tudta magát játszani előtte és ilyen sokáig nem jöttem rá. Mégis, most olyan nehéz.2013. ápr. 5. 08:28
1/6 anonim válasza:
nem könnyebb hanem rosszabb, mivel tudod hogy nem voltál neki elég jó
ha csendben, közös megegyezés alapján szakítotok, kevésbé fáj mint így
3/6 anonim válasza:
Így van a megcsalás rosszabb, 1 mert inkább megcsalt mintsem szakítottunk volna előtte, 2 mert ennyire vak voltam.
4/6 anonim válasza:
így azért könnyebben túl tudod tenni magad szerintem hogy ekkora r*banc, csak gondolom a nőkbe vetett hited úgy ámblok megingott kicsit. az meg nemfeltétlen jó.
5/6 anonim válasza:
Mitől lenne jobb az a tudat, hogy megcsalt ? Nem az, nyilván.
De ilyen esetben viszont én csak azt mondom, hogy nincs miért keseregni, mert ha valaki ennyit ér, akkor tulajdonképpen nem történt veszteség.
Fogd fel úgy, hogy most van lehetőséged egy igazi nőt találni.
6/6 anonim válasza:
Nem!
Inkább szakítana,azt még valahogy talán könnyebb viselném,de a megcsalást,na azt nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!