Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom önző módon ki akar sajátítani! Mit lehet ilyenkor tenni? (Szakítást ne tanácsoljatok, inkább megoldást)
Az a helyzet, hogy már korábban is csak magának akart engem (se barátok, senki), senkivel nem beszélhettem ez mondjuk azóta javult és meg tudtuk beszélni. (remélem.)
De most azzal van a baj, hogy tegnap sok visszahívót küldtem a páromnak. És betelt a limit, soha többé nem vhzhatok neki. :(((( Ez elég rossz, mert neki több pénzel tölti k fel havonta a telefonját, otthonából engem ingyen hív, míg én nekem most megszabta, hogy édesanyámat se hívhatom (aki fel szokta tölteni havonta 2500zal a mobilomat-domino), és a legjobb barátnőmet se hívhatom, csak őt hívhatom, csörgethetem. Ez utóbbi nem lenne gond, hiszen amúgy is őt hívom a leggyakrabban, de miért tilt abszolút?
Azt mondja, hogy azért, hogy tudjuk tartani a kapcsolatot (egy városban élünk, csak metrónak hála kb. 1,5 óra távolságra egymástól).
A pénz azért lesz a kártyámon, hogy ha valami van, tudjak telefonálni. Erre mondta, hogy mindenkit csak csörgessek, nos apámat csörgetni se tudom. (gyakran lemerül a telefonja, otthonhagyja, vagy kikapcsolja -> szóval mindig azt mondja be, hogy a hívott szám átmenetileg nem kapcsolható, a hívott szám nem elérhető).. most így senkinek sem tudok, tudénk üzenni, ha valami baj van? Az otthoni vezetékesünk régi, nem jelzi ki a hívásoknál a telefonszámot, szócval azt csörgetni lehetetlen.
Élőben sokat beszélek, de telefonba csak kb. 1, 2 vagy max 3 percet szoktam. De inkább egyet vagy kettőt.
A párommal meg órákat beszélek..most hol itt a gond? (a tanuláson kívül persze, hogy nem haladok)
ez nem kisajátítás, ez az kérdező, amikor nem szereted annyira a párodat és ezért érzed kisajátításnak ezt. ha te nagyon szeretnéd a párodat, magától jönne szint minden.
nekem is volt ilyen csajom, akinek semmi nem jött magától, és ez két okból lehetett:- marha éretlen volt vagy - nem szeretett egyáltalán vagy csak nagyon kicsit
Hát, hallod, megaláz, kisajátít, bánt, te meg tűröd. Megérdemled.
Ha nem hagyod el, csak rosszabb lesz, de hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!