Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, hogy viselitek a...

Lányok, hogy viselitek a szakítást / nem sikerül a kiszemelt pasi?

Figyelt kérdés

Egyszerű kérdés lányoktól: hogy viselitek a szakítást / nem sikerül a kiszemelt pasi?

Én ismertem egy lányt, 1 évben volt 3 csalódása. A legutóbbinál szenvedélyesen láttam csókolozni, és 2 hétig tartott, messziről látszott, hogy le van törve. Pár hónap után már semmi baja nem látszott.

Én pasi, hajlamos vagyok örökké rá gondolni, titokban sirni, és magambazuhanni, hogy "ilyen nem lesz mégegy" pedig már a 3. volt.

2014. márc. 24. 22:44
 1/1 anonim válasza:

A 2 hétig tartó kapcsolat elég 13 éveseknek való dolog. Kb egy hónap után tudod megmondani, hogy érdemes e folytatni egy kapcsolatot.

Nem tudom hány éves vagy, de ha volt 3, akkor valoszinűleg nem a negyedk lesz az utolsó.

Egyébként senkinek sem könnyű egy szakítás, de ember! Még egy két hónapos kapcsolat után sem kéne hónapokig szomorkodni. Mi lesz veletek egy 3-4 éves kapcsolat után? Ha jól gondolom hogy max 15 éves vagy, akkor kezdj el azon gondolkodni, hogy egy két hetes kapcsolat utáni szakítástól a 2 napos hasmenés is rosszabb. Azért kezded el a kapcsolatot, hogy boldog legyél valakivel, és ha a másik rövid időn belül szakít veled, akkor ő nem az akit keresel, őrülj, hogy elment.... De az is lehet, hogy veled van a gond, te nem vagy egy kapcsolatba való. Ezen is gondolkodj.

2014. márc. 26. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!