A mérleg férfi?

Figyelt kérdés

A mérleg férfi bújós természetű?

Szokott kötekedni?

2016. márc. 3. 16:39
1 2
 11/11 anonim válasza:
Mérleg férfi vagyok, sok közös a jellem vonás ami itt le van írva. A. Döntés képtelenség igaz, de inkább a magán életben, munkám során igen is határozott döntéseket hozok! Szeretem a szépet és mindenben a különlegeséget, ha egy mérleg férfi szerelmes az le irhatatlan, az ágyban nincs határ, de ott is keresem a minőséget és válogatós, ruházat, megjelenés igényesség nagyon is fontos! Konfliktus kerülő, néha be zárkózott, és hajlamos a semmit tévésre, tehát hullámzó, van hogy semmi nem érdekli de átmeneti állapot! Szabad úszó ként anno soha nem engedtem el magam a hiúság, tartás fontos! Adott helyzetben jól beszélnek, flörtben verhetetlenek meglátásom és tapasztalatom szerint! Mérleg férfi - vízöntő nővel 18 éve együtt, össze illő pár, a vízöntő ad némi szabadságot a mérlegek, de még is vonzó és kötődik e két jegy egymáshoz! A mérleget lehet is irányítani amit a vízöntő kellően tud is! Ikrek nőt a mérleg férfi csodál az ikrek temperaturája, valamennyi ikrek nő személyisége csodába éjt, a lányom is az és igazi apa lánya szerelem! További tapasztalat, mérleg férfi - szűz nő, 4.5 év kapcsolat a pokol, főleg a vége, együtt élés nem jó, viszont a kapcsolat eleje, sex, fergeteges! Mérleg férfi - kos nő, szintén van e két jegyben valami vonzalom, főleg szexuális téren van együtt értés,! Amit még nem próbáltam mérleg férfi mérleg nő, bár baráti kapcsolatok nőkkel kiválonak tartom!
2023. jan. 3. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!