Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Van köztetek Mérleg nő - Bak...

Van köztetek Mérleg nő - Bak férfi páros? Milyennek gondoljátok ezt a párost?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék olyanokra, akik ebben a felállásban vannak együtt.

2016. márc. 2. 22:18
 1/3 anonim ***** válasza:
59%

Nem tök mindegy mi a horoszkópja? A tömeg kultúra szemfényvesztése miszerint a Nap csillagképekhez

viszonyított állása a születésed időpontjában befolyásolja a személyiségedet... Hát nem így vagy. :)

2016. márc. 3. 18:10
 2/3 A kérdező kommentje:

Alapvetően ha erre lettem volna kíváncsi, akkor a párkapcsolatokhoz írtam volna ki a kérdést, és nem az ezotéria, asztrológia témához.

Azért ide írtam, mert itt jobban feltételezem, hogy olyan nézeteket valló emberek fogják olvasni a kérdésem akik elfogadják, elhiszik, tapasztalták/megfigyelték, hogy ez a dolog több mint egy tedd a kezed a tv-re.

Ha ezotéria témában kiír valaki egy kérdést, akkor nem azokat szólítja meg, akik nem fogadják el ennek létjogosultságát.

Más szóval nem találtam hasznosnak a választ, ellenben, mivel a kérdések listán már látszik, hogy valaki válaszolt, így már csak kis eséllyel kapok témához kapcsolódóan segítőkész választ.

2016. márc. 3. 18:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Elhiszem. De aki ez alapján keresi magának a párt az nem normális dolog. :)
2016. márc. 3. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!