Van köztetek Mérleg nő - Bak férfi páros? Milyennek gondoljátok ezt a párost?
Nem tök mindegy mi a horoszkópja? A tömeg kultúra szemfényvesztése miszerint a Nap csillagképekhez
viszonyított állása a születésed időpontjában befolyásolja a személyiségedet... Hát nem így vagy. :)
Alapvetően ha erre lettem volna kíváncsi, akkor a párkapcsolatokhoz írtam volna ki a kérdést, és nem az ezotéria, asztrológia témához.
Azért ide írtam, mert itt jobban feltételezem, hogy olyan nézeteket valló emberek fogják olvasni a kérdésem akik elfogadják, elhiszik, tapasztalták/megfigyelték, hogy ez a dolog több mint egy tedd a kezed a tv-re.
Ha ezotéria témában kiír valaki egy kérdést, akkor nem azokat szólítja meg, akik nem fogadják el ennek létjogosultságát.
Más szóval nem találtam hasznosnak a választ, ellenben, mivel a kérdések listán már látszik, hogy valaki válaszolt, így már csak kis eséllyel kapok témához kapcsolódóan segítőkész választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!