Oroszlán nő és mérleg férfi összeillenek?
Ki tudja? Ez olyan kérdés mint pl. egy csavart és egy anyát össze lehet tekerni?
Mondjuk a két jegyben álló nap lehet pl. szextiles (60 fok) az pedig jó. De... látni kell a teljes horoszkópot és csinálni egy összevetést bármilyen érdemi válaszhoz (az újságban mátrix-ként leírt varázslatokat pedig elfelejteni). Pontos Hold-Mars-Nap-Merkúr-Szaturnusz-Jupiter-Aszcendens kell hozzá, minimum. :)
Az milyen??
Az oroszlán 1994.08.18-án 14:05-kor született. A mérleg férfi 1972.10.17-én 5:00 órakor.
Jo parositas!
Utolso ez nem igaz,mert pl egy halak az oroszlannak teljes ellentet es kataszrofa lenne egyutt
Én úgy vettem észre a Halakkal és a Szüzekkel csak simán nem keressük egymás társaságát. Ezért ritkán derül ki mégis mik a hibák ha összekerülünk... De elég ritka, hogy jól működjön.
Furcsa mód én speciel a Skorpió nőkkel gyűjtöttem rengeteg rossz tapasztalatot, kb. 90%-ban kölcsönösen utáljuk egymást.
43 és 21 de tökmindegy.
Szerintem jó az évjáratunk :)
azt olvastam,hogy nagyon szeretik egymást,és összeillenek.Sok szerencsét.
Amúgy itt megnézheted:
Ha pozitív akarok lenni:
A Mérleg pasi olyannyira teszetosza és hisztis, amit az Oroszlán nő nem bán és csak még kompetensebbnek és szebbnek érzi magát tőle.
Ha negatív:
A Mérleg szeret több vasat tartani a tűzben, amit a nő észre sem venne, hiszen saját maga imidzsével van elfoglalva.
Az oroszlán nő elmondja, inkább hangosan, mi bántja, a mérleg férfi meg engedi hogy leperegjen róla.
Aztán évek múlva, ha otthagyja, az oroszlán nő lesz összetörve, a mérleg egy könnyedebb eset.
Igen, nagyon vonzóak tudnak lenni a mérlegek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!