Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A Mérleg férfi tényleg megrögz...

A Mérleg férfi tényleg megrögzött csábító?

Figyelt kérdés
tapasztalatok, vélemények?

2016. jan. 12. 13:57
 1/7 A kérdező kommentje:

Úgy értem, nem erénye a házastársi hűség?

Tudom,persze,minden férfi más,de általában véve érdekel, tapasztalatok alapján.

2016. jan. 12. 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
A hűséget a mars/vénusz/hold állásából tudod megnézni.
2016. jan. 12. 14:16
 3/7 anonim válasza:

Mérleg vagyok és nem vagyok csábító. Számomra a kiszámíthatóság és a meglévő kapcsolat a legfontosabb.

Az én életemet nem az befolyásolja, hogy éppen melyik bolygó hol tanyázik, hanem hogy tiszteletre, az adott szó követésére neveltek, és gyerekként is láttam a családban, hogy mi az a kohézió ami összetartja és milyen az igazi szeretet két ember között.

2016. jan. 12. 14:23
 4/7 anonim válasza:
Csak annyira,mint a mobiltelefon nő.
2016. jan. 12. 14:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Én ismerek Mérleget,aki igen.

Hűsége passz, de hódítani, tenni a szépet imád.

Meg olyat is, aji nem..

2016. jan. 12. 14:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez inkább a skorpiókra igaz. Nem a mérlegekre.
2016. jan. 12. 14:50
 7/7 anonim válasza:
Mérleg férfi mvagyok, tény hogy szeretem a szépet, külsőt, parfüm, megjelenés, nőkben, válogatok, keresem a különlegeséget, vízöntő nő remek, ikrek nőket csodálom, mérleg nők, kicsit hangulat ingadozó a társaság de ha minden rendben akkor remek társak, és mozgat, pezseg a kos nő között a levegő! Határozatlanok vagyunk, de ha szerelmes akkor a csillagokban vagyunk és társam is ott hordozom! Sajnos a bók, tényleg az erősségünk, bár hová megyek ez már alap része, szinte a vérünkben van, mosoly, kacsintás, erős tekintet és sok sok más!
2023. jan. 3. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!