Mérleg nő-vízöntő férfi kapcsolatában mi várható a 2016-os évben?
1.
Te csillagjegy alapjan.valasztasz part?
2.
Latom azert az asztrologiat fenntartassal keeked (lentebb kifejtem miert). Akkor meg miert itt kerdezed meg ezt?
3. Ha csak az asztrologiara tamaszkodnal, akkor eleg lenne csak a csillagjegyeket irni es kesz. Ellenben te igazi tortenetet irtal.
4.
Most jon az ami nem a kategoriaba tartozik - velemyezes, tanacsadas. Ahogyan latom erre van szukseged es nem a horoszkopokra. Nos: velemenyem szerint, engedd el a pasast. Nem konnyu (tapasztalatbol irom), de ezt neked kell meglepned. Ha o tovabblepett rajtad, akkor nem tudsz mit tenni. Az idot nem lehet viszaforgatni, hogy maskepp alakuljanak a dolgok.
Egy a kerdesem: tudsu-e valakihez fordulni azugyben, hogy valaki segitsen rajtad, hogy elfelejsd ot? Vagy ismerkedj meg mas ferfival, sokan vannak.
Mint irtam nekem sem konnyu, foleg ugy, hogy csak - tedd tul magad szoveget hallgattam (ennel tobb kell. Olyan ember, aki igazan segit is benne).
Kérdező: ugye még mindig nem az asztrológusok válaszát várod? Félre ne érts, én nem akarok beléd rúgni, mint írtam a tovább lépés sosem egyszerű (tudom milyen az, aki nyomott hagy a szívedben), pedig ezt kell megtenned. Ha nem megy egyedül, akkor ne félj segítséget kérni másoktól.
Ha meg pozitív választ vársz, akkor csak önámításba merülsz és várod, hogy visszatérjen a férfi?
Ez nem fog megtörténni, mert ő lemondott rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!