Nem akkor születtem, amikor kellett volna. Hatással lehet a horoszkópomra? (Csak azok válaszoljanak, akik hisznek ebben)
Figyelt kérdés
Eredetileg jan.24-én kellett volna megszületnem, de ehelyett 7-én lett. Mivel a 24-e az már vízöntő, jobban illik rám az a jellemzés, bár bak is van bennem kevés.2015. aug. 24. 07:58
31/31 Krisztina333 válasza:
Szia. Olvasd el Bakos Attila: Asztropszichológia című könyvét, különösen ami téged érint. Majd meglátod. Ebben tényleg minden le van írva, és nem humbug. Én vízöntő vagyok, és 1 mondat kivételével minden stimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!