Nem akkor születtem, amikor kellett volna. Hatással lehet a horoszkópomra? (Csak azok válaszoljanak, akik hisznek ebben)
Amit ő írt, azon asszem átsiklottál: "Az aszcendensedet tudod? Mert például sokaknál a külső megjelenést az aszcendens határozza meg. A válaszíró 73%-ban hasznos válaszokat ad."
Én meg hirtelen egy pillanatig aszittem, hülyeséget írtam , de kiderült, hogy nem; merthogy a sorsra nagyon kevés ráhatásunk van, szóval akinek ilyen van, annak asszem eleve benne is van a sorsában egy ilyen kitérés.
A kígyótartó csillagképre gondolsz, de az teljesen más asztrológiához tartozik, azt hiszem a babiloni, de ott úgy van hogy pl csak a november végiek számítanak skorpiónak, szóval az egész más számítás alapján megy, a kígyótartó pedig dec első fele.
Amúgy ezen kívül van még egy csillagkép, az pedig az Orion azaz a Nimród, az pedig kb a bika után.
De ezek egyike sem átfogó, mert igazából sokszor egyszerre 3 csillagkép is egymásba ér az égen egy-egy időpontban, ezért a Paksi Zoltán féle asztrozófia az más mint az asztrológia, de azt fontos tudni hogy ott csillagképekkel dolgoznak, míg az asztrológiában csillagjegyekkel.
Pl aki dec. 20-án született elvileg 3 csillagkép uralta az egét, egyszerre: skorpió, nyilas és a kígyótartó is ott van.
Ez a szkíta, keleti, stb csillagtudományok alapján tanított asztrozófia, ősibb mint az asztrológia, mert ugye itt a csillagképeket nézik és az asztrológia alapja is a csillagképek.
Ha valakit érdekel keressen rá pl youtube-on Paksi Zolira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!