Bak nő meghódítása? Csak olyanok válaszoljanak akik ismerik a bak jellemvonásokat
Sziasztok, megismertem régebben egy bak nőt akire a teljesen ráillenek a bak jellemvonások, amit sajnos az is jellemez, hogy nehezen megközelíthető, zárkózott, nehezen nyílik meg stb. Hívtam már randira a nyáron, akkor már félig meddig benne is volt aztán lemondta, namost ezt biztosan tudom, hogy még a megfontolásáig sem jut el senkivel, szval én ezt egy pozitív dolgonak tudom be mégis. Szóval hogyan lehetne meghódítani egy igazi bak nőt? Félreértés ne essék, nem elcsábítani akarom, totál beleszerettem szerintem :)
egyébként kb ezek mind igazak rá:
nagyon drága, elegáns helyre hívod el vacsorázni.
ahol a bakok pénzt sejtenek vagy státuszt, annak a pasinak tárt karokkal ugranak a nyakába.
más kérdés hogy nem mindig szerelemből de... egy akárkivel ők nem járnak csak egy Valakivel...érted...
ismerek sok bakot, "barátnőket". férfiként biztos nem mozgatna meg ilyen nő, de ha neked ő szíved vágya mutasd be neki mennyire divatos vagy, milyen jó a munkahelyed, lehetőleg valamilyen vezető vagy ott és hogy milyen vastag a pénztárcád.
ők mindig a helyes, divatos, gazdag, népszerű tökéletes pasit keresik, mégha saját maguk írtó messze is vannak a "jó nő" fogalmától.
már akiket én ismerek.
Érdekes kérdés:)
Van egy bak nő aki nekem is tetszik. Az első válaszoló közel jár a válaszhoz. Az első időkben zárkózott volt, meg ilyen kicsit bunkó viccei voltak. Aztán 3-4 alkalom után találkoztam vele ismét, csak annyi volt a különbség, hogy kocsival mentem. Lényegtelen az autó márkája, nem akarok reklámozni de egy 7 milliós autóról beszélünk, amin látszik is hogy új meg fasza. Na több se kellett, el kezdett megnyílni nekem. Sokkal mosolygósabb, beszédesebb lett, elhagyta a bunkó vicceit is. És igen, ez azért volt mert látta hogy nem vagyok csóró, elvégre aki egy 7 milliós autóval jár, biztosan nem a rezsire spórol. Szóval igen, fontos nekik az illető anyagi helyzete. De nem véletlenül, hisz ő maguk is anyagias, spórolós emberek, biztos alapokra szeretnék letenni az életüket (ami valahol érthető is). 1 dolgot tudok neked ajánlani, ami viszont biztosan fekszik neki. Beszélgess vele munkáról, de legfőképp arról, amit ő csinál. De véletlen se mondj ostobaságot. Szereti ha elismerik, ha úgy gondolod hogy amit csinál, abban ő a legjobb. Ez imponál neki. Te magad sokkal inkább legyél komoly mint vicces. Vedd észre mikor lehet elengedni egy kis poént, de semmiképpen se olyat ami számára sértő lehet. Viselkedj úgy, mintha egy nagyon fontos ember lennél, akinek nagyon kevés szabadideje van, mert állandóan dolgozik. Egy válaszoló írta ezen az oldalon, ami nagyon igaz:
"az én bak lány ismerősöm először azt érzi, milyen autód van, aztán a külsődet, aztán értékeli a belsőt:) de ha olyan a belső, el tud vonatkoztatni a külsőtől, ha az nem jön be neki 100%-osan"
És ez tényleg igaz, mert ő nem az alapján dönt, hogy milyen a külsőd, hanem hogy mid van. Ha gondolod írj privátot, aztán még beszélhetünk a dologról. Mivel foglalkozik, mióta ismered, stb.
Ha csóró is vagy, mutasd meg, hogy gazdag vagy. Nem feltétlenül pénzben gazdag. Legyél mindig elegáns, kihívó, feltűnő jelenség.
Én oroszlánként már több mint 3 éve tartom fogva egy bak szívét...:)
És élvezzük mind a ketten. Bár nekem ugye alapból királyi jellemvonásaim vannak, pont azt szeretem ami egy ilyen baknak kellhet... :D
Hát igen,a bakok nehéz esetek.Ismerek bak lányt és fiút is,tényleg elég anyagiasak,és hajlamosak a bunkóságra.Úgy általában az én tapasztalataimat írom le velük.
Nagyon vigyázz hogy mit mondasz,mert minden szavadba beleköthet.Minden szavadat megjegyzi és számon is kérheti rajtad.Mindig azt hiszi hogy tervezgetsz valamit,és folyton puhatolózni akar.Könnyen depressziósak lesznek,de sose mondják ki hogy miért,inkább szenvednek.Érzelmileg instabilak,kimondhatjuk hogy hajlamosak a "szerelmi csődre"
Sokat kell őket pátyolgatni,éreztetni velük hogy valakit érdekelnek,és őszinte leszek,hacsak nem legyeskedsz folyton körülötte nem valószínű hogy megnyílik.Nagyon szeretik ha sokat foglalkoznak velük,szükségük van rá.
Hú remélem nem rémisztettelek el a nőtől.
A jó oldalon pedig ha befogadnak a szívükbe,sose eresztenek.Nagyon ragaszkodóak és őszinték lesznek,a törődést pedig visszafizetik.Egy idő után a téged helyeznek maguk elé szinte mindenben,rád gondolnak először nem magukra.
Összességében a bakoknak nagy és kényelmes hely van a szívében,csak baromi nehéz belépőt szerezni.
Bak nő vagyok bak aszcendenssel, elmondom, engem mi vonz, mi taszít.
Vonz: következetesség, előrelátás, ápoltság, őszinteség, hatékonyság, komolyság, intelligencia, szarkazmus értékelése, nyitottság a dolgok felé (pl. szociológiai témáktól kezdve a pszichológián keresztül a kvantumfizikáig), viszonylag reális életszemlélet (nem, nem a tiéd a világ legszebb gyereke), de mégis az idealizmus megléte az újítások felé, a motiváltság érzése, hogy változtathatsz, lépéstartás a jelennel-jövővel (előrelátás miatt)
Taszít: ápolatlanság, ostobaság (főleg ha ez arroganciával társul), szűklátókörűség (de a túlzott elszálltság sem szimpatikus), folytonos csüggedtség, túlzott rámenősség, színjáték, hogy szimpatikusabbnak tűnj (kiszagolom, és undorodni kezdek a másiktól, nem elvi alapon, ösztönösen), maradi szemléletmód (a nő legyen nőies, nevelje a gyerekeimet, ha a nőnek nem tetszik valami, az hiszti, ha a férfinak, annak minden cseppje a Föld bolygó szomjúhozását oldó értékes kritika), következetlenség
és a többi mindkét oldalról, de ezek a legfontosabbak talán
pénz annyiból számít, hogy nem szeretek egyik napról a másikra élni, léhűtővel lenni, de ha olyat csinál, amit szeret/életcélja, és keveset keres vele, nem bánom, eltartom mindkettőnket kellemesen
Nos, én is ízig vérig bak nő vagyok. Az utolsó hozzászóló, aki szintén bak nő nagyon jól megfogalmazta, hogy milyenek vagyunk! A pénz valóban CSAK ÉS KIZÁRÓLAG azért szükséges, hogy ne egyik napról a másikra kelljen élni. Mivel nagyon céltudatosak vagyunk így hasonló társat keresünk - nem mindig ilyet választunk sajnos. Magasan van a mérce mert saját magunkkal szemben is nagyon magasan van. Csak olyat várunk el amit saját magunktól is! Tehát ha én elpakolok magam után akkor a páromtól is elvárom. A márka nem érdekel minket, a lényeg, hogy praktikus legyen :) Legyél komoly mert erre bukunk. A link embereket nem bírjuk, mert összeegyeztethetetlen az elveinkkel a felelőtlenség és az ostobaság. Általában intelligensek vagyunk, így ha okos vagy - nem diplomára gondolok - akkor ezt mindenképpen csillogtasd meg, imádjuk hallgatni amikor valaki választékosan beszél valamiről és az nem a hétvégi focimeccsről fecseg. :) Depresszióra hajlamosak vagyunk de ennek általában saját magunk vagyunk az oka. Sokszor rosszul választunk és pont azt nem engedjük közel magunkhoz akit kellene, mert úgy érezzük nem vagyunk elég jók. Sok esetben elriaszt a sok pénz, mert a hűtlenséggel és az erkölcstelenséggel párosítjuk. Nem szeretjük a kifejezetten jóképű férfiakat mert beskatulyázzuk őket megbízhatatlanoknak - ez sok esetben így is van. A lélek az elsődleges, ha nem vagyunk egy hullámhosszon az nagyon hamar kibukik és érezni lehet a feszültséget. Az, hogy képesek vagyunk eltartani a férfit, alátámasztom. Képesek vagyunk, sőt, szinte bármire képesek vagyunk ha hiszünk magunkban és hisznek bennünk. A szeretteink az elsők és csak azok után következünk mi. Ha nekünk valamiből nem marad az sem baj, szeretünk adni de csak addig amíg ezt viszonozzák, és most nem a drága ajándékokra gondolok. Sokszor elég annyi, hogy őszinték lehessünk és meghallgassanak. Előrelátóak vagyunk, megfontoltak és néha igen, számítóak is de csak akkor ha nem szeretjük az illetőt. Mi a rossz részeknél is partnerek vagyunk és nem szaladunk el ha baj van, sőt. Emiatt sokan ki is használnak minket. Sokat csalódunk életünkben, emiatt vagyunk kemények és nehezen megközelíthetőek, de ha a bizalmunkba fogadunk akkor nyert ügyed van. Én pl. kifejezetten nem szeretem a fényűző helyeket, éttermeket. Akaratosak vagyunk, őszinték és hűségesek de csak ha szeretünk. A dolgok inkább szögletesek legyenek mint sem kerekek.
De a kérdésedre a válasz, az eszeddel tudod levenni a lábáról!!! Ne moziba és étterembe hívd el, inkább valami érdekes kiállításra, szeretjük a tudományos dolgokat. Nagyjából ennyi. Nem mellékesen az összes hozzászólással egyetértek, kivéve azzal nem, hogy pénzéhesek vagyunk, és elég ha van pénzed. Nem elég! Önmagában semmit sem ér a számunkra, nem vagyunk megvásárolhatóak, én legalábbis nem. :)Ha nem keres Téged, nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem tetszel neki vagy ne lennél szimpatikus, csak hezitál, gondolkodik, latolgatja az esélyeiteket, hogy összeilletek-e egyáltalán. Csöpögtess minél több információt magadról, legyél előzékeny, udvarias és ne legyél erőszakos, tolakodó. Ha nem akar Tőled semmit akkor azt határozottan tudatja Veled. Ha kíváncsi vagy még valamire kérdezz nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!