Bak nő meghódítása? Csak olyanok válaszoljanak akik ismerik a bak jellemvonásokat
Sziasztok, megismertem régebben egy bak nőt akire a teljesen ráillenek a bak jellemvonások, amit sajnos az is jellemez, hogy nehezen megközelíthető, zárkózott, nehezen nyílik meg stb. Hívtam már randira a nyáron, akkor már félig meddig benne is volt aztán lemondta, namost ezt biztosan tudom, hogy még a megfontolásáig sem jut el senkivel, szval én ezt egy pozitív dolgonak tudom be mégis. Szóval hogyan lehetne meghódítani egy igazi bak nőt? Félreértés ne essék, nem elcsábítani akarom, totál beleszerettem szerintem :)
egyébként kb ezek mind igazak rá:
Nem tudom él-e még ez a topik... Szóval ha jár erre még bak lány, az lenne a kérdésem... :D :D
Tehát, fent vagyok pár társkeresőn, néha napján sikerül kifognom egy-egy lányt,akivel lehet beszélgetni és tetszik is, de ez nagyon ritka, eggyel élőben már mellé lőttem. Most elkezdtem beszélgetni egy lánnyal, már két hete... Nagyon szép, okos is, van humora, szóval minden stimmel, szinte... Kezdjük ott,hogy ő jelölt be engem, tehát nem is én írtam rá (ez már valami egy társkeresőn egy pasinak). Visszaírtam neki, írt egy szót, aztán eltűnt.. Amikor már el is felejtettem, mondván, hogy hát ez bukta, akkor 6 nappal később válaszolt, és facebookon folytattuk a beszélgetést. Vele úgy néz ki egy beszélgetés, hogy beszélünk jó esetben 5 percet, aztán jó esetben 5 óra múlva válaszol, pedig elérhető eközben is,de gyszerűen egy idő után elég neki a beszélgetésből és meg se nézni, amit írok, csak órákkal később. Előfordult, hogy 3x írtam neki kb 2 nap alatt,mire megnézte. Ebből azt mondanám,hogy szarik rám és hagyjam. De közben meg,ha beszélünk akkor jókedvű, mesélt a legjobb barátjáról és elejtette közben,hogy rólam is mesélt neki. Tehát akkor elvileg mégis érdeklem... Elhívtam randira, először túl hamar, 2 nap után, akkor azt mondta, hogy találkozhatunk, csak ne rögtön. Aztán kb 2 hét chatelés után (így visszanézve elég sokat beszéltünk,hiába ír ritkán) elhívtam megint, de nem mondott rá semmit, csak terelt, olyan igazi bakosan, keményen. Nem tudom, hogy azt akarja-e, hogy küzdjek még érte... Egyszer finoman célozgattam rá,hogy biztos azért szarik rám,mert sok az udvarlója, erre azt mondta ez nem igaz és azonnal küldött egy screent a messengeréről, hogy bizonyítsa. Ezek az apróságok azt gondolnám jelentenek valamit, de tök furcsa nekem ez... Egyszer azt látom szívesen beszélget velem, egyszer meg, hogy nem is érdeklem. Nem tudom mi lenne az ami meggyőzi, már megmutattam neki mindent magamról,amit online lehet, és még mindig beszélgetünk, a képeim tetszenek neki, szerintem a személyiségem is. Másoktól is hallottam,hogy két hónapba telt,mire egy bak lányt randira tudott hívni,de ez nekem elég furcsa... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!