Ez nem ezó... Egyszerű matematika. Az összes szám, aminek a jegyeinek összege 9, egyforma rajzocska... Így jön ki. Ha kivonod belőle a számok összegét, az olyan... Ha a számjegyek összege kevesebb, mint 10, akkor az egy tizedes jeggyel alatta lévő, 9-es szorzó lesz az eredmény, ha több mint 10, akkor kettővel alatta. Ilyen egyszerű.
Ebben nincs semmi ezo. Ha esetleg az előzőt is te tetted fel, harmadjára már nincs értelme.
2012. júl. 12. 23:13
3/14 anonim válasza:
csak hogy álljon itt egy levezetés is: bármely kétjegyű számot felírhatod 10x+y formába (x,y természetes számok). Ha vesszük a linken található "varázslatot": 10x+y-(x+y)=10x+y-x-y=9x (x+y a számjegyek összege)
Tehát bármilyen kétjegyű számot választasz, ahogy már fent is említették, 9 valamelyik többszörösét kapod. És mint láthatod, az összes kilenccel osztható számnál ugyanaz az ábra van.
2012. júl. 12. 23:22
4/14 anonim válasza:
Besz*ras h ilyen egyszeru dolgot ezonak hiszel. Kommentek olvasasa elott kiprobaltam 1perc alatt rajottem h mukodik...
2012. júl. 12. 23:34
5/14 anonim válasza:
Ha elfogadnád más emberek válaszát is, akkor belátnád, hogy egyszerű matematika.
Kár, hogy csak ezósokat kérsz válaszadásra, ők valószínűleg csodának tekintenék. Ez a baj az ezósokkal, hogy egymástól kértek tanácsot, és egymás hülyeségében hisztek!
2012. júl. 12. 23:35
6/14 Tom Benko válasza:
Azért is írok! Egyszerű matek. Jellemzően az ezós baromságokról valahogy mindig kiderül, hogy vagy nincs is olyan, vagy egyszerű, természetes oka van. Magát az ezotériát az igénytelenség és tudatlanság karöltve alakította ki, mostanra már a gettósodás legtisztább formáját mutatja. Vigyázz, menekülj, amíg teheted!
2012. júl. 13. 00:03
7/14 anonim válasza:
Na leteszteltem. Ki tud adni többféle ábrát is, viszont figyeli, hogy melyik számot keresed meg a kurzorral. :)
2012. júl. 13. 01:11
8/14 anonim válasza:
Bocs, visszavonom, csak véletlenül böktem rá a kilenccel oszthatóra. :/
2012. júl. 13. 01:13
9/14 anonim válasza:
Ki tud adni többféle ábrát is, persze. De ha megfigyeled, minden betöltésnél más ábrát rak a 9 szorzatai mellé :D
2012. júl. 13. 01:21
10/14 anonim válasza:
Ez as kérdés igen tanulságos!
Egy matematika dolog is misztikus lesz, ha az ezoterika közelébe kerül :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!