Nem akkor születtem, amikor kellett volna. Hatással lehet a horoszkópomra? (Csak azok válaszoljanak, akik hisznek ebben)
EZ nem filozofálás volt, sajna ez az alaptermészetem, biztos mert sok bolygóm van a nyilasban xD
De am komolyan..
Tényleg bocsi
Sok nyilas alaptermészete olyan hogy úgy érzik meg kell osztani azt a tudást ami nekik megadatott.
Ahogy pedig a bakokról gondolkodom: nagyon zárkózottnak tűnnek, első ránézésre talán még "skorpiósnak is", de persze különbözőek, mert a skorpiónak leírhatatlanul intenzív érzelmi élete van. A bakok pedig sivárabbnak tűnnek, de nem rossz értelemben! Hanem jó értelemben. Az energiáikat rá tudják fordítani karrierre, tanulmányokra is akár. Végig tudnak menni egy úton amit kijelölnek maguknak.
Amúgy persze nem tudom hány éves vagy, de volt valamilyen gyerekkori traumád? Ha még tini vagy akkor persze nem teljesen fejeződött be a gyerekkor, de elég érett személyiségnek tűnsz.
Nem kell leírnod semmilyen negatív élményt :)
Csak azért kérdezem mert sokszor az ember személyiségéhez tartozik az hogy milyenek a szülei. Megértőek, agresszívek, függők, stb?
Nem hiszek ebben, de azért válaszolok, ha nem baj.
Főként, mert én velem is hasonló esett meg.
Március 20-án kellett volna születnem, de 2 nappal később jöttem a világra. (Halak helyett Kos lettem.)
Én kitaláltam ehhez egy nagyon aranyos sztorit és szeretek ahhoz ragaszkodni. 21-én van ugyebár a tavaszi nap-éj egyenlőség, amikortól kezdve hosszabbodnak a nappalok. Úgyis mondhatnánk, hogy a világosságra, a fényre születtem - de ennek fejében még a víz világnapján is - tehát tisztaságba is. Nem akartam még a "sötétben" kibújni. :) (Ez persze hülyeség, de na... Gondoltam megosztom itt.) Érdekesnek találom a tűz-víz ellentéteket.
A két csillagjegy között is pontosan ilyen éles-váltás van szerintem. Valahogy mindkettő él bennem, csak értelmi szinten a Kos, érzelmi téren pedig inkább a Halak domináns.
#14: Nekem Skorpió aszcendensem van (ami egyébként anyukám csillagjegye is), pár kivétellel tényleg eléggé illik rám a külső leírás (a többi pedig 100%-ig). :)
#24: "Sok nyilas alaptermészete olyan hogy úgy érzik meg kell osztani azt a tudást ami nekik megadatott." Barátom az és egész nap be nem áll a szája, ha lehet ezt is érteni alatta, akkor igazad van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!