Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Nem akkor születtem, amikor...

Nem akkor születtem, amikor kellett volna. Hatással lehet a horoszkópomra? (Csak azok válaszoljanak, akik hisznek ebben)

Figyelt kérdés
Eredetileg jan.24-én kellett volna megszületnem, de ehelyett 7-én lett. Mivel a 24-e az már vízöntő, jobban illik rám az a jellemzés, bár bak is van bennem kevés.

2015. aug. 24. 07:58
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Este van, már ne filozofáljunk :D
2015. aug. 28. 20:20
 22/31 anonim ***** válasza:
Itt van egy ilyen horoszkópos, nemtom, h jó-e; nem keresgéltem, csak belebotlottam, szembe jött éppen; nem néztem utána az infoknak szabadonebredok.info/kigyotarto-a-13-az-orion-magyar-neven-nimrod-a-14-eltitkolt-csillagjegy/
2015. aug. 29. 22:52
 23/31 A kérdező kommentje:
Ez nagyon hasznos, köszi :) És mindenkinek, aki válaszolt és segített. Rendesek vagytok
2015. aug. 30. 07:42
 24/31 anonim ***** válasza:

EZ nem filozofálás volt, sajna ez az alaptermészetem, biztos mert sok bolygóm van a nyilasban xD

De am komolyan..

Tényleg bocsi

Sok nyilas alaptermészete olyan hogy úgy érzik meg kell osztani azt a tudást ami nekik megadatott.

Ahogy pedig a bakokról gondolkodom: nagyon zárkózottnak tűnnek, első ránézésre talán még "skorpiósnak is", de persze különbözőek, mert a skorpiónak leírhatatlanul intenzív érzelmi élete van. A bakok pedig sivárabbnak tűnnek, de nem rossz értelemben! Hanem jó értelemben. Az energiáikat rá tudják fordítani karrierre, tanulmányokra is akár. Végig tudnak menni egy úton amit kijelölnek maguknak.

2015. szept. 1. 15:04
 25/31 A kérdező kommentje:
Igen, olvastam én is :) Egyébként ismerem a nyilasokat, és tényleg olyanok, mint te, de megértem mindet.
2015. szept. 1. 18:24
 26/31 anonim ***** válasza:

Amúgy persze nem tudom hány éves vagy, de volt valamilyen gyerekkori traumád? Ha még tini vagy akkor persze nem teljesen fejeződött be a gyerekkor, de elég érett személyiségnek tűnsz.

Nem kell leírnod semmilyen negatív élményt :)

Csak azért kérdezem mert sokszor az ember személyiségéhez tartozik az hogy milyenek a szülei. Megértőek, agresszívek, függők, stb?

2015. szept. 2. 10:43
 27/31 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, kedves vagy. :) 15 vagyok és igen, volt vmi, ami után megváltoztam (kiközösítettek) Szerinted annak van köze ehhez?
2015. szept. 2. 14:23
 28/31 A kérdező kommentje:
És anyukámmal élek ő rák, szóval az is lehet, hogy jó hatással van rám.
2015. szept. 2. 14:24
 29/31 anonim ***** válasza:

Nem hiszek ebben, de azért válaszolok, ha nem baj.

Főként, mert én velem is hasonló esett meg.

Március 20-án kellett volna születnem, de 2 nappal később jöttem a világra. (Halak helyett Kos lettem.)

Én kitaláltam ehhez egy nagyon aranyos sztorit és szeretek ahhoz ragaszkodni. 21-én van ugyebár a tavaszi nap-éj egyenlőség, amikortól kezdve hosszabbodnak a nappalok. Úgyis mondhatnánk, hogy a világosságra, a fényre születtem - de ennek fejében még a víz világnapján is - tehát tisztaságba is. Nem akartam még a "sötétben" kibújni. :) (Ez persze hülyeség, de na... Gondoltam megosztom itt.) Érdekesnek találom a tűz-víz ellentéteket.

A két csillagjegy között is pontosan ilyen éles-váltás van szerintem. Valahogy mindkettő él bennem, csak értelmi szinten a Kos, érzelmi téren pedig inkább a Halak domináns.

#14: Nekem Skorpió aszcendensem van (ami egyébként anyukám csillagjegye is), pár kivétellel tényleg eléggé illik rám a külső leírás (a többi pedig 100%-ig). :)

#24: "Sok nyilas alaptermészete olyan hogy úgy érzik meg kell osztani azt a tudást ami nekik megadatott." Barátom az és egész nap be nem áll a szája, ha lehet ezt is érteni alatta, akkor igazad van. :D

2015. szept. 11. 04:40
 30/31 A kérdező kommentje:
Ez érdekes amit írtál. Legalább van vki aki hasonló cipőben jár, mint én :)
2015. szept. 11. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!