Nem akkor születtem, amikor kellett volna. Hatással lehet a horoszkópomra? (Csak azok válaszoljanak, akik hisznek ebben)
Az, hogy mikorra volt anyukád kiírva szülésre, az egy dolog. A valóság meg az, hogy mikor születtél meg.
Nincs összefüggés a kettő között.
Akkor születsz, amikor kell, ez is a csomagod része, amit hozol magaddal.
A napjegy csak egy tényező a sok közül, de előfordulhat, hogy nem az kap domináns szerepet. Ha kíváncsi vagy, nézz egy részletes képletet.
Nem. Az első lélegzetvétel ideje számít és nem az, hogy mikorra voltál kiírva.
Egyébként a csillagjegy csak a Nap születéskori helyzetét mutatja, ezen kívül millió, meg egy tényező van a horoszkópodban.
Nincs hatással.
Születése előtt mindenki eltervezi, hogy mikor és melyik szülőkhöz fog leszületni, így olyan sincs szerintem, hogy másik időszakba kellett volna születned.
Szerintem a többség nem akkor születik mint amire ki van írva. Az csak egy viszonyítási alap.
Nehéz korszakban élünk, igazán kihívás néha napjainkban harmonikus életvitelt kialakítani vagy élvezni az életet, de meg kell próbálni abba az irányba elmenni.
(Biztos éltél más korszakokban is, de ma itt vagy és evvel kell szembe nézni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!