Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Oroszlán fiúk és lányok! 5...

Oroszlán fiúk és lányok! 5 mondatban jellemezzétek magatokat?!

Figyelt kérdés

Amire leginkább kíváncsi vagyok:

-önirónia

-önkritika

-humor

-társadalomkritika

-életfelfogás

-életstílus

Mindenki zöldet kap! :)

2015. márc. 17. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Élni és élni segíteni az életfelfogásom. Építsünk, fejlődjünk, tanuljunk, támgoassuk egymást, ne pedig romboljunk, visszaéljünk a hatalmunkkal és másokat bántsunk.

3 párhuzamos személyiségem van. Egyik tanulni akar, hatalmat, a másik szórakozni és élvezni az életet, a harmadik pedig darabokra van tőrve, keserű, hideg, sötét.

Sokszor poénkodom, de az amit írok nem mindig van összhangban az érzéseimmel. A logikus gondolkodást fontosabbnak tartom, mint az ösztönöket.

A társadalmat egészében nem szeretem kritizálni, mert egyének építik fel és különböző széles tulajdonságokkal rendelkező csoportok.

A legjobb amit mindenki tehet, hogy tanul vagy ellátja saját magát.

Szeretek úszni, futni, számítógépezni, a többi titok.

Tudom, hogy vannak nálam sokkal butább és sokkal okosabb emberek. Tudom, hogy nem vagyok tévedhetetlen. De szeretem magam. Soha nem szoktam megváltozni, csak fejlődni és nem érzem magam jelentéktelennek akkor sem, ha nem körülöttem forog a világ. És másokat sem látok jelentéktelennek.

Nagy az önkontrollom, szorongó típus vagyok és gyorsan keletkeznek az érzelmeim, amiket rendszerint elnyomok.

Szóval egy csepp rezgés vagyok az ősrobbanáshoz. :D

2015. márc. 17. 15:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

5 mondatban? Fúú. Akkor az első, hogy nem szeretem a limiteket:)

Nos, szeretek minnél többet tudni, mindenféle témában ismereteket szerezni, még a leg elvontabbakban is, mert annyival többnek érzem magam.

A humorhoz: ugye van az a mondás, hogy "Akinek humora van, az mindent tud, akinek humora nincs, az mindenre képes." Sok oroszlánt ismerek magamon kívül, és mindnek (véleményem - és mások véleménye alapján), valamint nekem is, jó humorunk van, ezzel együttvéve úgy érzem, sokmindenre képes vagyok, és el tudom érni a céljaimat.

Egyébként ne várj egy büszke oroszlántól negatívumot nyilatkozni önmagáról, az ugyanis nagyon ritka, ha beismerjük tévedésünket. Nekem például egyik kedvenc mondatom: Mindig igazam van, akkor is, ha nincs. -> ez persze nehéz úgy, hogy az idegenforgalom a szakmám, de általába mindig úgy csavarom a dolgokat, hogy igazam legyen:)

Valamint egy oroszlán tud elszántan gonosz és elszántan szerelmes is lenni. Jellemez engem a két véglet, és általába nem találom az arany középutat.

Mást leírni most se erőm, se kedvem, de remélem "segítettem":)

2015. márc. 17. 21:46
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Szia.

-önirónia : Kissé nagy a szám. Miért irónia? Mert nem kissé, hanem kb akkora, mint két Bécsi kapu.

-önkritika - Félős tud lenni. Igen. Az oroszlánok nagyra nőtt cicák mindössze.

-humor - Ezt a páromnak tartogatom bocsi.

-társadalomkritika - Hmm....Arra ott vannak az alattvalók, de komolyra fordítva a szót, a családon belül kezdődne el az erkölcs - ez meg nem megy.

-életfelfogás - Igen megpróbálom felfogni. Amúgy meg épp változik. Eddig a pénz volt az első most meg a család.

-életstílus Királyi. Nyilvánvalóan.

Köszi a zöldeket

2015. márc. 21. 20:34
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Jaj bocsi túl álmos voltam ahhoz hogy lássam csak öt mondatot kérsz, remélem igy is jó, kérem a második zöldet is köszi :D
2015. márc. 21. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:

-önirónia: Teljesen igaz a mondás(magamat kigúnyolom, ha úgy van, de mástól nem tűröm el)

-önkritika: Szerintem a valós dolgokat látom magamról, mivel elég sanyarú véleményem van magamról(na jó azért annyira nem rossz, de büszkébb is lehetnék magamra)

-humor: Szeretek nevetni másokon, szeretem a tréfát viccet, de magam nem vagyok nagy poéngyár

-társadalomkritika: Szeretem az embereket, de az ostoba, lassú felfogású emberektől haragos leszek(csak ha nagyon lassú, mert egyébként szeretek tanítani, magyarázni)

-életfelfogás: Hozd a legjobb formád amikor kell, amúgy meg pihenj.

-életstílus: Megfontolt, biztos lépésekkel haladj, abból nem lehet baj.

Még annyit írnék, hogy oroszlán létemre nem érzem magamat nagyon vezető jellemnek, pontosabban nem szeretek a középpontban villogni, azt sem szeretem ha nagyon veregetik a vállam, ha jól csináltam valamit(elvégre ha magamért teszek valamit, miért kell annyira gratulálnia másnak, elég egy: szép volt)

2015. márc. 22. 23:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Mindenki megkapta a zöldjét! :D

Nagyon jók vagytok!

Egyébként a túlzott hízelgés nekem sem tetszik. Elég egy szó, egy gesztus, amiről tudom, hogy jól csináltam. Nekem is bőven elég. :)

2015. márc. 27. 15:52
 7/7 anonim válasza:

Önirónia: az működik.Főleg, hogy olyan kétbalkezes vagyok, mint másik 10 ember. Leginkább az ügyetlenkedéseim miatt használom az öniróniát.

Önkritika: teljesítménykényszerem van, ha valami nem úgy sikerül, ahogy a fejemben leforgattam, képes vagyok napokig rágódni rajta. Mikor persze már mindenki más elfelejtette.

Humor:senki sem fogja azt mondani magáról, hogy nincs humora. Deeee, nekem tényleg van. A nevetés és a jókedv az életelemem, barátaim is mind jó humorú, vicces figurák, akikkel viszont tudok komoly is lenni.

Társadalomkritika: ebből is van bőven. Engem a családban már csak úgy szólítanak, hogy a Kritikus. Mindent és mindenkit megkritizálok,próbálom ezt az objektivitás talaján maradva tenni.

Életfelfogás: Carpe diem. Klisé, de attól még jó. Nem vagyok álmodozó, inkább bizakodó.

Életstílus: Mindig remélek egy jobb világot, imádok élni, habzsolni az élet apró örömeit,imádok irányítani, dominálni, segíteni, adni.

2015. ápr. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!