Mik azok a szürkék, és reptiliánok? Pár mondatban összefoglalnátok?
Sokat olvasok róluk, rákerestem, de 1. bődületes hosszú anyagok vannak 2. mindenütt úgy kezelik, mintha alapvető tudnivaló volna, alapdolgokat nem mondanak.
Aki "vicces" választ adna, kérem ne fárassza magát.
Nem akarok "vicces" lenni, de ez az egész téma csupa-csupa kitaláció. Emberi agyak fantáziájának szülötte mind.
Mind-mind élénk fantáziájú emberek agyalgása, ami eddig nem is lenne baj, de azt már feletébb veszélyesnek tartom, hogy úgy állítják be, mint alapvetően létező tényeket. Semmi bizonyíték és mégis úgy beszélnek róluk, mint én arról hogy süt a nap és világos van tőle.
Az ún. szürkék a Zeta Reticuli nevű bolygóról származnak, alacsonyak, 100-120 cm a magasságuk, vékonyak, nagy fejűek, hatalmas szeműek. Azért rabolnak el néha embereket, mert hiányos a DNS-láncuk, ember DNS-sel pótolják a hiányt. Gonoszak. Gyakran tettek/tesznek hálószobai látogatásokat is, pl.:
http://www.youtube.com/watch?v=1iXGCCEp5to
A reptiliánok az Alpha Draconis csillagrendszerből származnak, gonoszak.
18:09, biztos elrabolták őt a reptiliánok, felvitték a hajóra és meggyalázták :DDDDD
A reticulumiak szerintem nem feltétlenül gonoszak, bár biztos van közöttük olyan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!