Mit tudnátok írni, pár mondatban rólam?
Férfi, 1967.11.25. Sellye, hajnali 3 Óra 00 perc.
Az élet mely területein lehetnék a legsikeresebb és egy két mondat, úgy általában rólam.
Köszönöm !
Ide írd be az adataidat és részletes elemzést kapsz, nekem egész találó lett.
Az alaptulajdonságaid között első helyen áll a gyengédség, a romantika, a birtoklási vágy. tartod mind az anyagi, mind az érzelmi biztonságot. Képes vagy rengeteget dolgozni a jólétért és a kényelemért, viszont rossz sugárzások esetén könnyen ellustulsz. A természeted vidám. Kapcsolataidban kedves és barátságos vagy.
Alapos vagy, és az átlagnál lassabban formálsz véleményt, ítéletet. Megfontoltságod konzervatív és konvencionális életszemlélettel párosul. Fontosnak tartod a biztonságot. Minden ígéretedhez ragaszkodsz, és állod a szavad.
Negatív aspektusok esetén dacossá, makaccsá, nehézkessé válhatsz.
Materiális beállítottságú vagy, jó a kézügyességed, ügyesen bánsz bármilyen anyaggal.
Megfelel? :)
Köszönöm szépen ! Nagyon köszönöm,hogy áldoztál rám időt,hogy írj egy pár sort,rólam,nekem, ebben a "késő esti" korai órában. Ezek szerint érdemes volt eddig fent lennem és kíváncsian várnom a választ.
Még egyszer, Köszönöm !
Várom a további esetleges hozzászólásokat.
Köszönöm!
Hát... Én is 11. 25-ös vagyok, de ez rám egyáltalán nem jellemző. Sőt a fele sem igaz. A második része amúgy úgy hangzott mintha egy bika jellemzése lenne.
Kérdező ha normális, életeden segítő tanácsokat akarsz akkor szakszerűen érdemes, pl úgy hogy egy asztrológushoz mész.
Rólad pár mondatot senki nem tud írni látatlanban, csak akkor ha elkészíti az egész képletedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!