A homoszexuálisok szexcsakrájával mi a helyzet?
Több helyen is olvastam, hogy ez a csakra a férfi-nő polaritást, egyensúlyt jelképezi stb. Akkor egy meleg férfi szexcsakrája például hogyan teljesedhet ki, vagy működhet megfelelően?
19/L
A homoszexualitás nem számít semmiféle betegségnek, azt úgy elmondanám. Az, hogy te minek tartod és hogy valójában mi, az két különböző dolog.
--/F, heteró
"A gyógyászatban a homoszexualitás elmebetegségnek számít'
Aki ilyen marhaságot leír, az a gyógyászatban minek számít? futóbolondnak vagy egyszerűen hülyének?
Köszönöm utolsó! Utolsó előtti: ez nem az a kérdés ahol erről lehet veszekedni, a lepontozást nem a felfogásodért kaptad hanem a megfogalmazásért.
És tegyük fel, hogy van egy lezbikus nő (csak hogy ne ugyanannál a példánál mmaradjunk) aki szeretné kiteljesíteni a szexcsakráját. Ezt hogyan tehetné meg?
Én nem értek ehhez a dologhoz, de nekem a józan eszem azt diktálná, hogy vannak ún. férfias szerepek és ún. nőies szerepek (háztartás, szerelés, szexben lévő pózok, dominancia, kereset, viselkedés, külső, stb.), tehát ha ezekben megtalálják szépen a maguk helyét, akkor szerintem ki kellene, hogy teljesedjen. Elvontabb annál az ezotéria szerintem, hogy az számítson, hogy fütyid van avagy puncid. Ez inkább a lelkekről szól.
Nem vagyok szakértő, meg nem is érdekel különösebben, úgyhogy nem szakvéleményt olvastál, csak ilyen józan paraszti ész féleséget. Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!